muhalefet timi geliyor

hahahahha senmisin çığlıkta pompy korkutan oyüzden kafayı sana takmış gözlemci artık her bölümde birşeyler olucak sana :F

@destere ayy biz yinemi düğün yapıyoruz senle bir kurtulamadım senden :F
biz bu gidişle zaten bir türlü mutlu sona ulaşamayacağız pomp bizi balayına afganistana yada ıraka yollar anca :)

Yahu ne baltası ,ortada pıçak vardı :F kızgınlıktan dedim geberin diye yoksa 😡
kızma şaka yaptım 🙁🙁🙁 bak destere pompyı aya gönder kurtulalım diyor pompyde ordada tanıdıklarım var benim diyor :F

biz bu gidişle zaten bir türlü mutlu sona ulaşamayacağız pomp bizi balayına afganistana yada ıraka yollar anca :)
ne bal ayı beee düğün bile olmazz inş bu seferde kurtulucam gibi görünüyo geçen düğünde emre bombalamıştı bu düğündede şahit gözlemciyi öldürüyorlar düğün yine ertelenir :F

kızma şaka yaptım 🙁🙁🙁 bak destere pompyı aya gönder kurtulalım diyor pompyde ordada tanıdıklarım var benim diyor :F

ne bal ayı beee düğün bile olmazz inş bu seferde kurtulucam gibi görünüyo geçen düğünde emre bombalamıştı bu düğündede şahit gözlemciyi öldürüyorlar düğün yine ertelenir :F
en fazla iki gün ertelenir hem biz niye düğünü bekliyoruzki nikah yeterli düğünü daha sakin bir günde yaparız bombalar bir patlamayı durdursun hele :)

@Çiğdem- duydunmu mutlu günler çok yakın :))
yaaa iyi günlere bak sennn forumu terk ederim vlla düğün olursa :F

hep düğünde takılıp kalmayalım senaryo çeşitlensin daha ilerde kumada alıcam :))
bana bakkkkk all sana :F

yumruk.gif
yumruk.gif
yumruk.gif

düğünümüz nerde yapılıyordu ? düğün salonundamı kim davetliydi ben konuyu unuttum zaten :) bomba patlayınca insan ne yaptığınıda şaşırıyor :)

bana bakkkkk all sana :F

yumruk.gif
yumruk.gif
yumruk.gif
ama sarı top hiç vazgeçiyormu ısrar etmekte her yumruktan sonra tekrar yanaşıyor :))

düğünümüz nerde yapılıyordu ? düğün salonundamı kim davetliydi ben konuyu unuttum zaten :) bomba patlayınca insan ne yaptığınıda şaşırıyor :)

ama sarı top hiç vazgeçiyormu ısrar etmekte her yumruktan sonra tekrar yanaşıyor :))
tamam sensin iştee hiç bıkmıyorsun dayaktan :F
nerde yapıldığını bilmiyorum ama banada soran olsaydı keşke bunla düğün yapmak sitiyormusun diye bana soran yok nasıl işş bu :kiki::kiki:

tamam sensin iştee hiç bıkmıyorsun dayaktan :F
nerde yapıldığını bilmiyorum ama banada soran olsaydı keşke bunla düğün yapmak sitiyormusun diye bana soran yok nasıl işş bu :kiki::kiki:
kaçış yok o düğün olacak :))

@pompy aklına koydu bir kere, bizi muradımıza erdirmeden dizi sonlandırılmayacak :)

gözlemci salı kötü bişey yaparsa süprizleri kaçırmayın @Çiğdem-

@destere iyi bir reyting kaynağı ikinizin konuşması güldürüyorda oyüzden dua et xemrexxx i seçmedim