ben onu katile yem edicem o görürkendi dizinde pompy e roket takıp aya yolla bizde kurtuluruz
biz bu gidişle zaten bir türlü mutlu sona ulaşamayacağız pomp bizi balayına afganistana yada ıraka yollar ancahahahahha senmisin çığlıkta pompy korkutan oyüzden kafayı sana takmış gözlemci artık her bölümde birşeyler olucak sana
@destere ayy biz yinemi düğün yapıyoruz senle bir kurtulamadım senden
kızma şaka yaptım 🙁🙁🙁 bak destere pompyı aya gönder kurtulalım diyor pompyde ordada tanıdıklarım var benim diyorYahu ne baltası ,ortada pıçak vardı kızgınlıktan dedim geberin diye yoksa 😡
ne bal ayı beee düğün bile olmazz inş bu seferde kurtulucam gibi görünüyo geçen düğünde emre bombalamıştı bu düğündede şahit gözlemciyi öldürüyorlar düğün yine ertelenirbiz bu gidişle zaten bir türlü mutlu sona ulaşamayacağız pomp bizi balayına afganistana yada ıraka yollar anca
en fazla iki gün ertelenir hem biz niye düğünü bekliyoruzki nikah yeterli düğünü daha sakin bir günde yaparız bombalar bir patlamayı durdursun helekızma şaka yaptım 🙁🙁🙁 bak destere pompyı aya gönder kurtulalım diyor pompyde ordada tanıdıklarım var benim diyor
ne bal ayı beee düğün bile olmazz inş bu seferde kurtulucam gibi görünüyo geçen düğünde emre bombalamıştı bu düğündede şahit gözlemciyi öldürüyorlar düğün yine ertelenir
katil pompy e tnt yerleştirip patlatsın başka türlü intikamımızı almış olamayızben onu katile yem edicem o görür
ben daha iyisini buldum haftaya salıyı bekleyin süper bişiy hazırladım pompyekatil pompy e tnt yerleştirip patlatsın başka türlü intikamımızı almış olamayız
aaaa uğraşmayın pompyle kıyamam ben ona zaten ona bukaşırsanız her gün patlatır sizi sonra tekrar diriltir yine patlatır hahakatil pompy e tnt yerleştirip patlatsın başka türlü intikamımızı almış olamayız
offfffff @destere yle düğünümmü olucak aaa 😱😱😱@Çiğdem-bu defa ertelenmicek malesef
@Çiğdem-bu defa ertelenmicek malesef
hep düğünde takılıp kalmayalım senaryo çeşitlensin daha ilerde kumada alıcam )offfffff @destere yle düğünümmü olucak aaa 😱😱😱
hep senin başı altından çkıyor bunlar çocuğun aklınamı giriyorsun nee 🙂🙂
yaaa iyi günlere bak sennn forumu terk ederim vlla düğün olursa@Çiğdem- duydunmu mutlu günler çok yakın )
bana bakkkkk all sanahep düğünde takılıp kalmayalım senaryo çeşitlensin daha ilerde kumada alıcam )
düğünümüz nerde yapılıyordu ? düğün salonundamı kim davetliydi ben konuyu unuttum zaten bomba patlayınca insan ne yaptığınıda şaşırıyoryaaa iyi günlere bak sennn forumu terk ederim vlla düğün olursa
ama sarı top hiç vazgeçiyormu ısrar etmekte her yumruktan sonra tekrar yanaşıyor )yaaa iyi günlere bak sennn forumu terk ederim vlla düğün olursa
bana bakkkkk all sana
tamam sensin iştee hiç bıkmıyorsun dayaktandüğünümüz nerde yapılıyordu ? düğün salonundamı kim davetliydi ben konuyu unuttum zaten bomba patlayınca insan ne yaptığınıda şaşırıyor
ama sarı top hiç vazgeçiyormu ısrar etmekte her yumruktan sonra tekrar yanaşıyor )
kaçış yok o düğün olacak )tamam sensin iştee hiç bıkmıyorsun dayaktan
nerde yapıldığını bilmiyorum ama banada soran olsaydı keşke bunla düğün yapmak sitiyormusun diye bana soran yok nasıl işş bu
ayol okadar kişi içinden seni niye buluyor onu anlamıyorum ben var bunda bir işşkaçış yok o düğün olacak )
@pompy aklına koydu bir kere, bizi muradımıza erdirmeden dizi sonlandırılmayacak