muhalefet timi geliyor

biz bu gidişle zaten bir türlü mutlu sona ulaşamayacağız pomp bizi balayına afganistana yada ıraka yollar anca

Yahu ne baltası ,ortada pıçak vardı
kızgınlıktan dedim geberin diye yoksa 😡
kızma şaka yaptım 🙁🙁🙁 bak destere pompyı aya gönder kurtulalım diyor pompyde ordada tanıdıklarım var benim diyor

biz bu gidişle zaten bir türlü mutlu sona ulaşamayacağız pomp bizi balayına afganistana yada ıraka yollar anca
ne bal ayı beee düğün bile olmazz inş bu seferde kurtulucam gibi görünüyo geçen düğünde emre bombalamıştı bu düğündede şahit gözlemciyi öldürüyorlar düğün yine ertelenir

en fazla iki gün ertelenir hem biz niye düğünü bekliyoruzki nikah yeterli düğünü daha sakin bir günde yaparız bombalar bir patlamayı durdursun hele

katil pompy e tnt yerleştirip patlatsın başka türlü intikamımızı almış olamayız
aaaa uğraşmayın pompyle kıyamam ben ona zaten ona bukaşırsanız her gün patlatır sizi sonra tekrar diriltir yine patlatır haha

yaaa iyi günlere bak sennn forumu terk ederim vlla düğün olursa
düğünümüz nerde yapılıyordu ? düğün salonundamı kim davetliydi ben konuyu unuttum zaten
bomba patlayınca insan ne yaptığınıda şaşırıyor

yaaa iyi günlere bak sennn forumu terk ederim vlla düğün olursa

bana bakkkkk all sana

ama sarı top hiç vazgeçiyormu ısrar etmekte her yumruktan sonra tekrar yanaşıyor
)

tamam sensin iştee hiç bıkmıyorsun dayaktan

nerde yapıldığını bilmiyorum ama banada soran olsaydı keşke bunla düğün yapmak sitiyormusun diye bana soran yok nasıl işş bu

tamam sensin iştee hiç bıkmıyorsun dayaktan

nerde yapıldığını bilmiyorum ama banada soran olsaydı keşke bunla düğün yapmak sitiyormusun diye bana soran yok nasıl işş bu
kaçış yok o düğün olacak
)

@pompy aklına koydu bir kere, bizi muradımıza erdirmeden dizi sonlandırılmayacak

gözlemci salı kötü bişey yaparsa süprizleri kaçırmayın @Çiğdem-

@destere iyi bir reyting kaynağı ikinizin konuşması güldürüyorda oyüzden dua et xemrexxx i seçmedim