muhalefet timi geliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

images
images
images

muhalefet timi
1.bölüm
birgün bir kızla erkek çıkmaya karar verir taksimde momoda mum ışığında yemek yemeğe giderler
rune_axe_2.jpg

birisi Asayiş Amiri Ali ozan Biriside istanbul il emniyet müdür yardımcısı Arjen bir anda bir baltayla şirine tehdit gider Yağmur Ali ozan Amiri kıskanmıştır necati şaşmaz kostümü bulup baltayla şirini kovalar AİLESİne haber gider buda ne ArjenLE aLİ OZAN yemek yerken pastada bomba vardır hemen hesabı isterler ve kalkarlar zürich hotele giderler orda 5 baltalı adam sen arjeni vurmaya çalışır Ali ozan Amir hepsini haleder bir bakarlar oklavada bomba ve bomba patlar
baltalı militanlar her yerden çıkıp insanları paran parça yapıp çöpe atıyor

1332495132_10_16.jpg

Çiğdem bune böyle bunu yapan kim bilmiyorum yakınlardan birisi olabilir
destere Çiğdeme evlenme teklif eder desterenin başı derttedir eski sevgilisi selin uzerli buda ne necati şaşmaz ve adamların maskelerini takıp ve birisi çöplerden canavar yapmayı planlar yanan çöp kamyonları ve bu eylemler sonucunda 5 çöpçü ölür ve sırada eski polis olan ve hiç peşlerini bırakmadı diye mehmetcan Amir ve ekibi
trafikteyken bomba patlar
Çiğdem ve destere düğününde gözlemci şahitlik yapıcak ardından bıçakla kesip gözlemciyi ardın baltayla parçalayıp yakarlar

1.bölüm sonu

Son düzenleme:
Gozlemciye ne garizin ve sürekli ölüyor bisey geliyor başına )))

Ahanda gene ölmüşüm ,ya @destere ve @Çiğdem- yapında düğünü kurtulak öldüm işte :( @pompy sen görürsün çığlık dizisinde sana rol biçtim :A
hahahahha senmisin çığlıkta pompy korkutan oyüzden kafayı sana takmış gözlemci artık her bölümde birşeyler olucak sana :F

@destere ayy biz yinemi düğün yapıyoruz senle bir kurtulamadım senden :F

Yalnız ben mi reyting ediyorum bence destere ölse olay olur,çiğdem ölse patlama yaşarsın...
@Çiğdem- haftaya perşembeye süpriz var
aaa napıyorsun gözlemci senin yüzünden süpriz var diyor bana pompy :F

şimdi görürsüns en gözlemci al sana :F

kut.gif
kut.gif

haftaya perşembe düğün var ama kimin düğünü anladın demi @gözlemci
yinemi @destere yle benim düğünüm bir kurtulamadım şundan :F

hahahahha senmisin çığlıkta pompy korkutan oyüzden kafayı sana takmış gözlemci artık her bölümde birşeyler olucak sana :F

@destere ayy biz yinemi düğün yapıyoruz senle bir kurtulamadım senden :F
Off sorma .( ama @pompy kendisi de hazır olsun benim senaryolarıma 😉
aaa napıyorsun gözlemci senin yüzünden süpriz var diyor bana pompy :F

şimdi görürsüns en gözlemci al sana :F

kut.gif
kut.gif

yinemi @destere yle benim düğünüm bir kurtulamadım şundan :F
Ayıp Çiğdem reyting kaynağı sizsiniz dedim tokmağı indirdin kafama :T yazık valla bana :(
Evlencekseniz evlenin ,evlenmiyorsanız geberin ne diyim başıma iş geliyor siizn yüzünüzden:ozur:

Off sorma .( ama @pompy kendisi de hazır olsun benim senaryolarıma 😉

Ayıp Çiğdem reyting kaynağı sizsiniz dedim tokmağı indirdin kafama :T yazık valla bana :(
Evlencekseniz evlenin ,evlenmiyorsanız geberin ne diyim başıma iş geliyor siizn yüzünüzden:ozur:
hahahaha sende bize geberin diyorsun ama :F neyse ağlama kıyamam ben sana bizim yüzümüzden değil çığlıktakı baltadan korkmus pompy oyüzden yapıyormus bunları sana 🙂

destere Agbnin başı sende Çiğdem- tarih öğretmeniysin

@Çiğdem- AGb Nİn başına ne geldiğini biliyorsun
@Çiğdem gördünmü ben koskoca AGB gibi bir şirketi idare ediyorum sen ise çoluk çocuğa ders anlatıyorsun yani benim mevkim süper patron gibi bişeyim :) yani ona göre karar ver beni seç :)