'Mucize Doktor'dan Yeni Bir Rekor Daha!

BZÇ ile boşluktan izleniyorlar. Perşembe'ye adam akıllı 2-3 dizi gelirse bu oranların yarısını zar zor görür.
@Aserat benim için uplatmış konuyu resmen

Abartıdan bu kadar izleniyor
Diriliş gibi düşün. Nefret edeni çok ama cevre faktrü yuzunden izleniyor
Kesinlikle AB'yi bu kadar hak etmiyor. Kadro bikere 2.sınıf oyunculardan
(Taner hariç) Neyse ak mı kara mı belli olur bu hafta. Çünkü TVR listesi yeniden yayınlanıyor

Reactions: Aserat and kerem

Reactions: kerem and Forumdash
Taner'i ben tanımıyordum bile. Oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama başrole daha uygun biri seçilseymiş keşke. Fazla ucuza kaçmış MF.
Med olsa izin vermezdi.

Düşüşü yakındır zaten, Perşembe'ye yeni diziler gelirse seyirci hızla kaçar. Olmadı en geç gelecek sezona.

Gelecek sezon kesin de bu sezon zor gibi

Taner birebir kpyalamiş ounculugunu Good Doctor'daki cocuktan
Oradaki cocugun yuzu daha masum. O bana göre çok daha iyi ama Taner sanki Medcezirdeki Mert rolü gibi geliyor

Reactions: Aserat and kerem
FerNaz yapıyolar ses çıkarın olan Ali'yle Beliz'e olacak zaten sümsük Nazlı için...
Ay ne FerNaz'ı be şer odaklarının oyununa gelme.

Az önce koyduğum resim Forumdash'ın mesajında harcanmış çünkü bu inanılmaz saçmalıktan sonra burayı daha çok hak ediyor. 😱 😱

Reactions: kerem and alperuz
BZÇ ile boşluktan izleniyorlar. Perşembe'ye adam akıllı 2-3 dizi gelirse bu oranların yarısını zar zor görür.
kim diziden sıkılıyor ki Allah aşkına sıkılan olsa her hafta azda olsa seyirci çekmez kaybeder buraya şuan KVP'yi koy ezer geçer o derece sabit kitlesi var