'Mucize Doktor'dan Yeni Bir Rekor Daha!

BZÇ ile boşluktan izleniyorlar. Perşembe'ye adam akıllı 2-3 dizi gelirse bu oranların yarısını zar zor görür. :X
@Aserat benim için uplatmış konuyu resmen:F

Abartıdan bu kadar izleniyor:F Diriliş gibi düşün. Nefret edeni çok ama cevre faktrü yuzunden izleniyor:A Kesinlikle AB'yi bu kadar hak etmiyor. Kadro bikere 2.sınıf oyunculardan:F (Taner hariç) Neyse ak mı kara mı belli olur bu hafta. Çünkü TVR listesi yeniden yayınlanıyor:A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and kerem

Abartıdan bu kadar izleniyor:F Diriliş gibi düşün. Nefret edeni çok ama cevre faktrü yuzunden izleniyor:A Kesinlikle AB'yi bu kadar hak etmiyor. Kadro bikere 2.sınıf oyunculardan:F (Taner hariç) Neyse ak mı kara mı belli olur bu hafta. Çünkü TVR listesi yeniden yayınlanıyor:A
IMG_20200113_152647.jpg

• Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash

Taner'i ben tanımıyordum bile. Oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama başrole daha uygun biri seçilseymiş keşke. Fazla ucuza kaçmış MF. :F Med olsa izin vermezdi.

Düşüşü yakındır zaten, Perşembe'ye yeni diziler gelirse seyirci hızla kaçar. Olmadı en geç gelecek sezona. :A

Taner'i ben tanımıyordum bile. Oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama başrole daha uygun biri seçilseymiş keşke. Fazla ucuza kaçmış MF. :F Med olsa izin vermezdi.

Düşüşü yakındır zaten, Perşembe'ye yeni diziler gelirse seyirci hızla kaçar. Olmadı en geç gelecek sezona. :A
Gelecek sezon kesin de bu sezon zor gibi :X
Taner birebir kpyalamiş ounculugunu Good Doctor'daki cocuktan:A Oradaki cocugun yuzu daha masum. O bana göre çok daha iyi ama Taner sanki Medcezirdeki Mert rolü gibi geliyor :F

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and kerem
FerNaz yapıyolar ses çıkarın olan Ali'yle Beliz'e olacak zaten sümsük Nazlı için...
Ay ne FerNaz'ı be şer odaklarının oyununa gelme. :A

Az önce koyduğum resim Forumdash'ın mesajında harcanmış çünkü bu inanılmaz saçmalıktan sonra burayı daha çok hak ediyor. 😱 😱

IMG_20200113_152647.jpg

• Güldürdün
Reactions: kerem and alperuz
BZÇ ile boşluktan izleniyorlar. Perşembe'ye adam akıllı 2-3 dizi gelirse bu oranların yarısını zar zor görür. :X
kim diziden sıkılıyor ki Allah aşkına sıkılan olsa her hafta azda olsa seyirci çekmez kaybeder buraya şuan KVP'yi koy ezer geçer o derece sabit kitlesi var