Ay sen sus be.ss Twitter'da da MD için bir dizi nasıl batırılır diye tweet atmışsın sinirimi bozma daha fazla.ss*MD geçen haftadan 0.01 reyting daha fazla almıştır.*
Dizinin admini: Rekor kırdık, rekor, rekor...
Ay sen sus be.ss Twitter'da da MD için bir dizi nasıl batırılır diye tweet atmışsın sinirimi bozma daha fazla.ss*MD geçen haftadan 0.01 reyting daha fazla almıştır.*
Dizinin admini: Rekor kırdık, rekor, rekor...
@Aserat benim için uplatmış konuyu resmenBZÇ ile boşluktan izleniyorlar. Perşembe'ye adam akıllı 2-3 dizi gelirse bu oranların yarısını zar zor görür.
@Aserat benim için uplatmış konuyu resmen
Abartıdan bu kadar izleniyor Diriliş gibi düşün. Nefret edeni çok ama cevre faktrü yuzunden izleniyor Kesinlikle AB'yi bu kadar hak etmiyor. Kadro bikere 2.sınıf oyunculardan (Taner hariç) Neyse ak mı kara mı belli olur bu hafta. Çünkü TVR listesi yeniden yayınlanıyor
Alıyorum izninle
Taner'i ben tanımıyordum bile. Oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama başrole daha uygun biri seçilseymiş keşke. Fazla ucuza kaçmış MF. Med olsa izin vermezdi.@Aserat benim için uplatmış konuyu resmen
Abartıdan bu kadar izleniyor Diriliş gibi düşün. Nefret edeni çok ama cevre faktrü yuzunden izleniyor Kesinlikle AB'yi bu kadar hak etmiyor. Kadro bikere 2.sınıf oyunculardan (Taner hariç) Neyse ak mı kara mı belli olur bu hafta. Çünkü TVR listesi yeniden yayınlanıyor
FerNaz yapıyolar ses çıkarın olan Ali'yle Beliz'e olacak zaten sümsük Nazlı için...Ay sen sus be.ss Twitter'da da MD için bir dizi nasıl batırılır diye tweet atmışsın sinirimi bozma daha fazla.ss
Gelecek sezon kesin de bu sezon zor gibiTaner'i ben tanımıyordum bile. Oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama başrole daha uygun biri seçilseymiş keşke. Fazla ucuza kaçmış MF. Med olsa izin vermezdi.
Düşüşü yakındır zaten, Perşembe'ye yeni diziler gelirse seyirci hızla kaçar. Olmadı en geç gelecek sezona.
Ay ne FerNaz'ı be şer odaklarının oyununa gelme.FerNaz yapıyolar ses çıkarın olan Ali'yle Beliz'e olacak zaten sümsük Nazlı için...
Az önce koyduğum resim Forumdash'ın mesajında harcanmış çünkü bu inanılmaz saçmalıktan sonra burayı daha çok hak ediyor. 😱 😱Taner'i ben tanımıyordum bile. Oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama başrole daha uygun biri seçilseymiş keşke. Fazla ucuza kaçmış MF. Med olsa izin vermezdi.
Düşüşü yakındır zaten, Perşembe'ye yeni diziler gelirse seyirci hızla kaçar. Olmadı en geç gelecek sezona.
Sürekli tavsiye ettiğine göre orası sana çok iyi gelmiş.Ay ne FerNaz'ı be şer odaklarının oyununa gelme.
Az önce koyduğum resim Forumdash'ın mesajında harcanmış çünkü bu inanılmaz saçmalıktan sonra burayı daha çok hak ediyor. 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 75281
Bunun haber değerinin olması.
Sanki yayından kaldırıldı
Evet grip olmuşum. Sakın bulaşma bana sana da bulaşmasınHasta mısın sen be 😱
Bana hasta olduğunu biliyordumEvet grip olmuşum. Sakın bulaşma bana sana da bulaşmasın
Rekor konuları önemli.Yorumunu buraya taşıdım
ALerjim var sana grip değilmiş pardon Hapşirinca grip sandım meğersem bana bulaşiyormusunBana hasta olduğunu biliyordum
Hoşt be kıvırma Bana aşık olduğunu cümle alem biliyorALerjim var sana grip değilmiş pardon Hapşirinca grip sandım meğersem bana bulaşiyormusun
Senin alem dediğin yerde benim işim yokHoşt be kıvırma Bana aşık olduğunu cümle alem biliyor
Defol o zaman forumdan Bahsettiğim alem burasıSenin alem dediğin yerde benim işim yok
"Senin" dedim "senin"Defol o zaman forumdan Bahsettiğim alem burası
kim diziden sıkılıyor ki Allah aşkına sıkılan olsa her hafta azda olsa seyirci çekmez kaybeder buraya şuan KVP'yi koy ezer geçer o derece sabit kitlesi varBZÇ ile boşluktan izleniyorlar. Perşembe'ye adam akıllı 2-3 dizi gelirse bu oranların yarısını zar zor görür.