Yok be beğenmediğim çok yapımı olduFOX’ta siyah ekran gösterseler onu bile beğenirsin sen ama bu sefer hak veriyorum.
Doktor dizilerini severim o yüzden bu sezon en merak ettiğim iş bu şimdilik
Yok be beğenmediğim çok yapımı olduFOX’ta siyah ekran gösterseler onu bile beğenirsin sen ama bu sefer hak veriyorum.
Çok güzel olmuş çok sevdim . Efsane bir dizi geliyor . ❤❤❤❤❤❤ .Yeni fragman da güzel olmuş özellikle son sahne.
Alakaları bile yok .Tahmin ettiğim gibi Kalp Atışı'nın otizmli erkek başrol versiyonu olmuş. Dış mekan çekimlerine bir iki defa denk geldim biraz Doktorlar havası da yok değildi
Uzun zamandır aradığım diziyi bulmuş gibiyim şu an. 😱 Zamanım olursa kesin izlerim.Yeni fragman da güzel olmuş özellikle son sahne.
Bir Aile Hikayesi ne olacak.Uzun zamandır aradığım diziyi bulmuş gibiyim şu an. 😱 Zamanım olursa kesin izlerim.
İkisini aynı anda izleyemez miyim.Bir Aile Hikayesi ne olacak.
İzlersin de kalan bölümleri bitirmemiştin o yüzden şey ettim.İkisini aynı anda izleyemez miyim.
Bitiremeyeceğim ve öyle kalacak büyük ihtimalle, içimde izleme isteği ve zamanım yok.İzlersin de kalan bölümleri bitirmemiştin o yüzden şey ettim.
Bitiremeyeceğim ve öyle kalacak büyük ihtimalle, içimde izleme isteği ve zamanım yok.
Aynısını Bizim Hikaye için de yapmıştı sinirlenmiştimEvet ya sinir oluyorum bu huyuna.Yeni sezon tanıtım filmlerini de silip yüklüyordu ne manaysa.
Aynısını Bizim Hikaye için de yapmıştı sinirlenmiştimGeçen de Her Yerde Sen’in trendlere giren ve 3 milyon izlenme alan fragmanı kaldırdı yeniden yükledi
Umurlarında değil izlenmeler herhalde
Kısmetse Olur’u bile yüklüyorYouTube gelirine muhtaç değiliz herhalde çok şükür.Garibim Kanal D kanalını açmadığı dizi kalmadı para için en son direkt Nostalji diye kanal açmış.
Kısmetse Olur’u bile yüklüyorBen de Aşk-ı Memnu’nun resmi sayfasından bölümler niye kaldırıldı diyordum bir ara meğer kendi sayfalarına yüklemişBir de çok komik açıklamalar yazıyorlar videolara
Onun da ilk bölümlerini yükledi bir ara Kanal D sayfası ama kaldırmışlarBaşlarda iyiydi ama abarttı artık basitleştiriyor diziyi.Yaprak Dökümü bölümleri silindi ama yüklenmiyor.
Onun da ilk bölümlerini yükledi bir ara Kanal D sayfası ama kaldırmışlarBir gariplerFocus Film de Bez Bebek sahneleri yüklüyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?