Mucize Doktor (Yeni Dizi) - Tanıtım Fragmanı - FOX

Taner Ölmez şov yapacak, belli oldu. Yalnız çekilen sahne Kalp Atışı’nda bir sahne vardı, ona aşırı derecede benziyor. Yönetmen aynı olduğu için öyledir muhtemelen. Kesin izlerim gibi duruyor.

Anam yorumlara baktım muhteşem, muazzam vs. Anam fragmanda ne var adama zoom yapıyorlar bir tek :A Yine Fav10 abartma timi iş başında doktor dizileri artık tutmuyor bu da iyi başlasa bile çabuk düşer yeni işler geldikçe :X

Bitiremeyeceğim ve öyle kalacak büyük ihtimalle, içimde izleme isteği ve zamanım yok. :A
IMG_20190730_141144.jpg

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Evet ya sinir oluyorum bu huyuna. :A Yeni sezon tanıtım filmlerini de silip yüklüyordu ne manaysa. :A
Aynısını Bizim Hikaye için de yapmıştı sinirlenmiştim :F Geçen de Her Yerde Sen’in trendlere giren ve 3 milyon izlenme alan fragmanı kaldırdı yeniden yükledi :A

Umurlarında değil izlenmeler herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Aynısını Bizim Hikaye için de yapmıştı sinirlenmiştim :F Geçen de Her Yerde Sen’in trendlere giren ve 3 milyon izlenme alan fragmanı kaldırdı yeniden yükledi :A

Umurlarında değil izlenmeler herhalde :A

YouTube gelirine muhtaç değiliz herhalde çok şükür. :A Garibim Kanal D kanalını açmadığı dizi kalmadı para için en son direkt Nostalji diye kanal açmış. :A :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
YouTube gelirine muhtaç değiliz herhalde çok şükür. :A Garibim Kanal D kanalını açmadığı dizi kalmadı para için en son direkt Nostalji diye kanal açmış. :A :A
Kısmetse Olur’u bile yüklüyor :F Ben de Aşk-ı Memnu’nun resmi sayfasından bölümler niye kaldırıldı diyordum bir ara meğer kendi sayfalarına yüklemiş :A Bir de çok komik açıklamalar yazıyorlar videolara :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Kısmetse Olur’u bile yüklüyor :F Ben de Aşk-ı Memnu’nun resmi sayfasından bölümler niye kaldırıldı diyordum bir ara meğer kendi sayfalarına yüklemiş :A Bir de çok komik açıklamalar yazıyorlar videolara :A

Başlarda iyiydi ama abarttı artık basitleştiriyor diziyi. :A Yaprak Dökümü bölümleri silindi ama yüklenmiyor. :(

• Güldürdün
Reactions: Özgür