Emre Ozansoy
Süper Mod.
İzlemedim ama galiba geçen haftaki bölümde.Haydaaaa izleyenler bir yorum yapsın o malum iş kaçıncı bölümde oldu?
Haydaaaa izleyenler bir yorum yapsın o malum iş kaçıncı bölümde oldu?
İzlemedim ama galiba geçen haftaki bölümde.![]()
Olmadı aralarında bir şey.geçen bölüm 1.53çok beklentiniz olmasın
Kapaktaki görsel yeter size ki zaten bir tek o var
Bir şey olmadıysa kendi kendine mi hamile kalmış Meryem Ana gibi.Olmadı aralarında bir şey.Öyle bir sahne gösterilmedi hiç.
![]()
Geçen hafta izledim uzun bir aradan sonra, önce bir şey oldu mu bilmiyorum ama aynı yatakta yatmayı deniyorlardı.Haydaaaa izleyenler bir yorum yapsın o malum iş kaçıncı bölümde oldu?
İşte finale doğru tüm konuları işlemek istiyorlar herhalde.Bir şey olmadıysa kendi kendine mi hamile kalmış Meryem Ana gibi.![]()
Haydaaaa izleyenler bir yorum yapsın o malum iş kaçıncı bölümde oldu?
Olmadı aralarında bir şey.Öyle bir sahne gösterilmedi hiç.
![]()
Beyin gücüyle olmuştur.Bir şey olmadıysa kendi kendine mi hamile kalmış Meryem Ana gibi.![]()
Bize bir şey göstermediler. Muhtemelen @serhatt ın da dediği gibi zaman atlaması olacaktır.Haydaaaa izleyenler bir yorum yapsın o malum iş kaçıncı bölümde oldu?
Olmadı aralarında bir şey.Öyle bir sahne gösterilmedi hiç.
![]()
O bahsettiğim saniye işte. Adam istediğini belirtti sonra ışıklar kapandı ve klâsik tr dizileri ve filmlerinde olduğunu belirten sahneBize bir şey göstermediler. Muhtemelen @serhatt ın da dediği gibi zaman atlaması olacaktır.![]()
orjinali kaç bölüm dosi
ali cin görmüş gibi resmen63. BÖLÜM FRAGMANI
Oldu bittiye getiriyorlar final yapacağı için.
Fikrim yok. Ben internetteki yorumlardan dolayı yazdımorjinali kaç bölüm dosi
------
ali cin görmüş gibi resmen![]()
Göz temasıyla da olmuş olabilir. .ssBeyin gücüyle olmuştur.![]()
Hadi kalk yerine yat diyor bide hastayaDoruk o nasıl yemek yemektir ya.Canım çekti.
![]()