NOW Mucize Doktor - Dizi Yorumları

Yüksek Sosyete'de de Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay'la beraber 6 bölüm rol almıştı. Şaşırmadım.

Reactions: Aserat
Bu bölümün karamsarlığından sonra böyle pozitif bir fragman iyi geldi ama Adil Hoca'nın öleceğini bile bile izlemek üzücü. Ah be hocam..

Lütfen fanların gönlü hoş olsun diye Ali ve N**lı barışmasın ya. Sırf Ali kahramanlık yaptı diye ağlak N**lı'nın kendisine söylediği laflar (hele bu bölümdekiler) yine yanına kar kalmasın.

Reactions: mesmeso
Of bu nasıl fragman ya 1 dakikada bile fena oldum.
Perşembe günü bölümü izlerken iyice mahvolacağız resmen tüm kadrodan oyunculuk şov geliyor. Adil Hoca'nın gidişiyle bir devir kapanıyor mendilleri hazırlamak lazım.

Reactions: 12.Adam
Yahu ne gerek vardı böyle ayrılığıa Allah belanızı vermesin be

Reactions: 12.Adam
Galiba Reha Özcan kendisi ayrılmak istedi yoksa orijinalinde olan bir karakteri senaristin çıkarmak istediğini sanmıyorum.
Keşke böyle bir karar vermeseydi ama herkes için hayırlısı olsun diyelim.
3 ay daha dayansaydı keşke yazık oldu maalesef.

Reactions: Aserat
Ali'nin ikinci kez ve bu sefer gerçek babasını kaybetmesine ne onun kalbi dayanır ne de bizim... Baya üzücü bir bölüm olacak. Çok düşük bir ihtimal ama umarım ameliyatla kurtulur ve kızının yanına, yurtdışına gitme kararı falan alır. En azından yaşadığını biliriz ve ileride belki geri döner ama dediğim gibi çok düşük bir ihtimal bu maalesef. Adil Hoca ve Reha Özcan'ı özleyeceğiz...

Keşke reha özcan 3 ay daha dayansaydı sezon finaline doğru çıksaydı yazık oldu

Vurulma sahnesi olmamış ya. Çok amatör yazılmış. Daha inandırıcı olabilirdi.

Dizinin çok net duygusal fon müziği eksiği var. Sahne çok dramatik gözleri yaşartıyor ama damlayı getirecek son etmen yok. Benim gözlerim doldu ama hemen kendime geldim. Şöyle sağlam bir duygusal müzik olsaydı kesin ağlardım.

çok ağladım, adil hoca gitmemeliydin diziden

İşte müziğin önemi bu ya. Bak verdiniz arkaya fon patır patır damlalar akıyor gözümden aşağı.