Vallaha hem o tipi hem oynadığı karakter o kadar itici ki Betüş'ten de beteri varmış maalesef.
TT olabilir Damla... Hiç unutmam ilk başlarda Açelya TT olmuştu millet ne sövmüşdü kızı ,kız artık açıklamalar falan yapıyordu o benim sadece dizideki karakterim diye.
Vallaha hem o tipi hem oynadığı karakter o kadar itici ki Betüş'ten de beteri varmış maalesef.
Anneye sen suçlusun antidepresan aldın diye dedi Ali Vefa. Şerefsiz adam bebeğin Ali Vefa olmasa ölecekti.Şu bebeğin babası mı dava açtı Ali'ye ve niye açtı? Orayı anlamadım...
Yere göğe sığdıramadığın ecünnüye düşman mı oldun şimdi beter olBeliz'in Kıvılcım'ı punduna getirip kovdurması ne kadar içimin yağlarını erittiyse Damla yılanının son dakika golü o kadar sinir bozdu.ss Filmde Gizem'ciydim ama şimdi Sultan Reis az bile yapmış diyorum.
BETER OLKıvılcım başkan değerini bilemedik affet.. Betüş reis sana ne laflar ettik de D*mla'yla sınandıktan sonra sana bile razıyız. Affedin bizi..
Ekli dosyayı görüntüle 76098
Ekli dosyayı görüntüle 76099
Gerçekten hainlik yaptı ukala herif.Anneye sen suçlusun antidepresan aldın diye dedi Ali Vefa. Şerefsiz adam bebeğin Ali Vefa olmasa ölecekti.
Aynen ya... adam ayarsız.... bir öyle bir böyle..kesin terazi burcu @vadikızı bir yorum alalım ucundan
Allahımmm Bu Damlaaaa nereden çıktı 😵
Haftayaaa çok fena bölüm yaaaa🙄
Anneye sen suçlusun antidepresan aldın diye dedi Ali Vefa. Şerefsiz adam bebeğin Ali Vefa olmasa ölecekti.
dizi işteİyide bebeği kurtardı ali neden o dava açsın ki
Saçmalık orda zatenİyide bebeği kurtardı ali neden o dava açsın ki
hadi yaa.. anlamayınca bir bilene sormak en iyisiyok abicim ikizler burcu onun özelliklerini taşıyor
hadi yaa.. anlamayınca bir bilene sormak en iyisi
Yoo benim Merve'yle derdim yok ki. Zaten çok iyi oynadı ki biz bu kadar nefret ettik. Kendisini seviyorum ama bu karaktere maalesef sevgi besleyemem.Yere göğe sığdıramadığın ecünnüye düşman mı oldun şimdi beter ol
Kendi çocuğundan vazgeçen adamın şikayet etmesi de ayrı absürd.Anneye sen suçlusun antidepresan aldın diye dedi Ali Vefa. Şerefsiz adam bebeğin Ali Vefa olmasa ölecekti.
Nerde sevilmeyecek ecünnü var onu seviyonYoo benim Merve'yle derdim yok ki. Zaten çok iyi oynadı ki biz bu kadar nefret ettik. Kendisini seviyorum ama bu karaktere maalesef sevgi besleyemem.
Kendi çocuğundan vazgeçen adamın şikayet etmesi de ayrı absürd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?