Aaa kıskanma ayoll sende SultansınAy kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha@serhatt yol sunun saçını başını
Aaa kıskanma ayoll sende SultansınAy kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha@serhatt yol sunun saçını başını
Aaa elimi kirletememAy kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha@serhatt yol sunun saçını başını
Tebrik ederim Rachel'cim.Şu son aralar dahada aktif olman beni mutlu etti. Forumun sıkıcı havasında mesajlarınla renk kattığın tartışılmaz. Aramızda kalmaya devam et.@sokak sanati
Hediyelerim de Merve Aksak'ın gücünden gelsin. Bulaşık yıkarken izlersin artık.
Yoo sana kendimi hediye etmiştim ama düşük IQ'lu olmandan anlamadın yine. Normal karşılıyorum artık.Teşekkür ederim canım demek gerçek Merve Aksak'ı kabul ettin. En güzel sahnelerimi bana hediye ettin aferin
Yoo sana kendimi hediye etmiştim ama düşük IQ'lu olmandan anlamadın yine. Normal karşılıyorum artık.
Sen ne kadar Rachel'sen bende bir o kadar Kerem'im.Sen Kerem değil misin
Sen ne kadar Rachel'sen bende bir o kadar Kerem'im.
Aslında Taht Oyunlarında olan Cüce @xemrexxxSultan falan olmaz ondan. Olursa da Deli İbrahim olur anca
izleyicinin en sevdiği en çok bölümde yer alan ve en çok süre verilen isim o cüce kudurun @sokak sanati ile
izleyicinin en sevdiği en çok bölümde yer alan ve en çok süre verilen isim o cüce kudurun @sokak sanati ileişte ben
Beni boyu ilgilendiriyor tam sen hele şu baltalıizleyicinin en sevdiği en çok bölümde yer alan ve en çok süre verilen isim o cüce kudurun @sokak sanati ileişte ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?