Aaa kıskanma ayoll sende Sultansın @sokak sanatiAy kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha @serhatt yol sunun saçını başını
Aaa kıskanma ayoll sende Sultansın @sokak sanatiAy kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha @serhatt yol sunun saçını başını
Aaa elimi kirletemem Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış bunlarınki de o hesap bırak kendilerini şef-kraliçe sansınlarAy kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha @serhatt yol sunun saçını başını
Tebrik ederim Rachel'cim. Şu son aralar dahada aktif olman beni mutlu etti. Forumun sıkıcı havasında mesajlarınla renk kattığın tartışılmaz. Aramızda kalmaya devam et. @sokak sanati
Hediyelerim de Merve Aksak'ın gücünden gelsin. Bulaşık yıkarken izlersin artık.
Yoo sana kendimi hediye etmiştim ama düşük IQ'lu olmandan anlamadın yine. Normal karşılıyorum artık.Teşekkür ederim canım demek gerçek Merve Aksak'ı kabul ettin. En güzel sahnelerimi bana hediye ettin aferin
Yoo sana kendimi hediye etmiştim ama düşük IQ'lu olmandan anlamadın yine. Normal karşılıyorum artık.
Sen ne kadar Rachel'sen bende bir o kadar Kerem'im.Sen Kerem değil misin
Sen ne kadar Rachel'sen bende bir o kadar Kerem'im.
Aslında Taht Oyunlarında olan Cüce @xemrexxxSultan falan olmaz ondan. Olursa da Deli İbrahim olur anca
izleyicinin en sevdiği en çok bölümde yer alan ve en çok süre verilen isim o cüce kudurun @sokak sanati ile işte benAslında Taht Oyunlarında olan Cüce @xemrexxx
Gül Ağa diyordu onun için rahmetli @xemrexxx
izleyicinin en sevdiği en çok bölümde yer alan ve en çok süre verilen isim o cüce kudurun @sokak sanati ile işte ben
Beni boyu ilgilendiriyor tam sen hele şu baltalı @sokak sanatiizleyicinin en sevdiği en çok bölümde yer alan ve en çok süre verilen isim o cüce kudurun @sokak sanati ile işte ben