Verdiğim hediyeleri geri almazsam,pis kıymet bilmez
Demek istediğimi anlamadın boşver
Güzel hediyeler sağol kuşum
Verdiğim hediyeleri geri almazsam,pis kıymet bilmez
Demek istediğimi anlamadın boşver
Bir şey de diyemiyorum 100 yaşında adam, iç sesimden isyan ediyorum.Aaa senin Trt anketin bu yüzden Trt de türk halk müziği olur
Behlül Matmazel'e amacını biliyorum dedi Matmazal de anlamadı sonra olayı çevirdi küpe şeysine bağladı ama Behlül çok tatlıydı.Hangi sahne betimlesene
Ama sende onun gibisin aslında Zeki Müren vsyle hep seni bu tilki kız bozdu Dedenle takıl özüne dönBir şey de diyemiyorum 100 yaşında adam, iç sesimden isyan ediyorum.
Behlül Matmazel'e amacını biliyorum dedi Matmazal de anlamadı sonra olayı çevirdi küpe şeysine bağladı ama Behlül çok tatlıydı.
Behlül Bihter ve ben.anladım Behlül ile halvet düşündün o yüzden çevirdin deden gelince
Ama Gelinim Mutfakta başladı ve şuan izleyemiyorum. Hemde haftanın finali bugün.Ama sende onun gibisin aslında Zeki Müren vsyle hep seni bu tilki kız bozdu Dedenle takıl özüne dön
Behlül Bihter ve ben.
Ama Gelinim Mutfakta başladı ve şuan izleyemiyorum. Hemde haftanın finali bugün.@xBUGRAx
Beşir bile daha seksi ondan.Bihter olmaz Matmazel varmış o olsun
Beşir bile daha seksi ondan.
Bebişimmm tebrikler, nice nice entrika dolu 75.000lere
En sevdiğim sahnelerden birini sana hediye ediyorum bacım
@sokak sanati
Onları hediye eden çok olur diye farklılık olsun dedim aşkımAşkı Memnu hediye et Kara sevda hediye et entrika hediye et yaa bu ne
Teşekkür ederim yine de.s.s
Onları hediye eden çok olur diye farklılık olsun dedim aşkım
Kız bekle daha erken, hediye eden olmazsa ederizKimse hediye etmemiş çabuk hediye et moralim düştü.s s
Kız bekle daha erken, hediye eden olmazsa ederiz
Ay kendine kraliçe dedirtirsin sokak seysine milli şef bu havalar ne seni pacoz Hogatha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?