Billy Kane post: 1408252' Alıntı:2010 yılı Şubat ayında almış.. Oktayın kaçırıldığı bölüm vardı ya o bölümlerde..
Tekrarları başlasa keşke ben izlerdim....
Billy Kane post: 1408252' Alıntı:2010 yılı Şubat ayında almış.. Oktayın kaçırıldığı bölüm vardı ya o bölümlerde..
mrt-06 post: 1408256' Alıntı:Tekrarları başlasa keşke ben izlerdim....
Billy Kane post: 1408260' Alıntı:Geçen Eylülde başlatmışlardı 3 bölüm yayınlandı sonra Serap Paközün programı başladı artık çok geç bu saatten sonra başlatmazlar bende çok istiyorum ama..
mrt-06 post: 1408262' Alıntı:Sende zaten bölümleri yok muydu ki?
Belki seneye yazın başlatırlar bir ihtimal....
Var ama tv de izlemesi ayrı zevkli oluyor
Başarılar, takip edeceğim.
Teşekkür ederim Buğra ama ondan önce FOX'un tanıtım konusu olacak.
xBUGRAx post: 1408273' Alıntı:Tamam daha iyi benim için.
mrt-06 post: 1408274' Alıntı:Zaten hepsini biliyorsundur.
xBUGRAx post: 1408276' Alıntı:Yorumlarını merak ediyorum.
Aynı benim kafa.
Daha bakmadım ama 5 yeni dizi var bi de 2 dizi toplam 7 dizi var yarına rahat yaparım umarım.
Sadace Prime Time gündüz kuşağına girmiyorum ama dip not yazarım.
Esra Erol'u unutma.
İyi bakalım kolay gelsin.mrt-06 post: 1408279' Alıntı:Sadace Prime Time gündüz kuşağına girmiyorum ama dip not yazarım.
Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım, kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım, kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim.
Reyting konusunda belki ben de yardım ederim.Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.
Teşekkürler kaynağım sağlam ama 2003'te bir o gün yok onu da araştırıcam. Sana da danışırım....
Reyting konusunda belki ben de yardım ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?