Billy Kane post: 1408252' Alıntı:2010 yılı Şubat ayında almış.. Oktayın kaçırıldığı bölüm vardı ya o bölümlerde..
Tekrarları başlasa keşke ben izlerdim....
Billy Kane post: 1408252' Alıntı:2010 yılı Şubat ayında almış.. Oktayın kaçırıldığı bölüm vardı ya o bölümlerde..
mrt-06 post: 1408256' Alıntı:Tekrarları başlasa keşke ben izlerdim....
![]()
Billy Kane post: 1408260' Alıntı:Geçen Eylülde başlatmışlardı 3 bölüm yayınlandı sonra Serap Paközün programı başladı artık çok geç bu saatten sonra başlatmazlar bende çok istiyorum ama..![]()
mrt-06 post: 1408262' Alıntı:Sende zaten bölümleri yok muydu ki?
Belki seneye yazın başlatırlar bir ihtimal....
Var ama tv de izlemesi ayrı zevkli oluyor![]()
Başarılar, takip edeceğim.![]()
Teşekkür ederim Buğra ama ondan önce FOX'un tanıtım konusu olacak.
![]()
![]()
xBUGRAx post: 1408273' Alıntı:Tamam daha iyi benim için.![]()
mrt-06 post: 1408274' Alıntı:Zaten hepsini biliyorsundur.
![]()
![]()
xBUGRAx post: 1408276' Alıntı:Yorumlarını merak ediyorum.![]()
Aynı benim kafa.
Daha bakmadım ama 5 yeni dizi var bi de 2 dizi toplam 7 dizi var yarına rahat yaparım umarım.
Sadace Prime Time gündüz kuşağına girmiyorum ama dip not yazarım.
Esra Erol'u unutma.![]()
İyi bakalım kolay gelsin.mrt-06 post: 1408279' Alıntı:Sadace Prime Time gündüz kuşağına girmiyorum ama dip not yazarım.
![]()
Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım, kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim.![]()
Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım, kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim.![]()
Reyting konusunda belki ben de yardım ederim.Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.
![]()
Teşekkürler kaynağım sağlam ama 2003'te bir o gün yok onu da araştırıcam. Sana da danışırım....
Reyting konusunda belki ben de yardım ederim.![]()