mrt-06'dan Yepyeni Bir Çalışma | Kanalların Bu Sezonki Karnesi

FOX'u nasıl düşeneceğin belli gerçi ama zaten ortada kanalın başarısı

Ama yine de bekliyorum yazını merakla kardeşim

FOX'u nasıl düşüreceksin bakalım, merakla bekliyorum projeni.

Doğru konuş benle!

Ben karşı kanalın sahibimiyim ki Fox TV'ye düşman olayım. 2 yazımıda okudun mu?
- https://fav10.net/reyting-tv-kose-yazilari/sezon-finalinin-anlami-ne-192258.html
Bu yazımda Fox TV'nin olağan herkesçe bilinen hatasını yazdım yazıda ne uydurma bir durum ne de iftira yok.
- https://fav10.net/reyting-tv-kose-y...n-basarisi-azimsanacak-gibi-degil-192322.html
Bu yazımda da Fox TV'nin dizisini övdüm.

Yani benim Fox TV ile ne düşmanlığım olabilir + yanlarını da - yanlarınıda konu olarak açıyorum.... @haluk792

Şahsen on yargılı davrandıgımı duşunmuyorum. Madem haber yazıcaksın, olaylara tarafsız gozuyle bakmalı.

Şahsen on yargılı davrandıgımı duşunmuyorum. Madem haber yazıcaksın, olaylara tarafsız gozuyle bakmalı.

O zaman sen de çok sıkı bir FOX izleyicisin o halde, sen de gerektiği yerlerde FOX'u savunuyorsun.. Mert de aynısını Show TV için yapıyor.

Ama ilk olarak yazısını beklemek lazım sağlıklı bir yorumda bulunmak için.

Ben sadece FOX'u savunuyorum dığer kanalları kotulemıyorum en azından.

Fox TV boş sezonun keyfini çıkarmaya devam ediyor: burada bir kötüleme görmüyorum açıkcası. Belki o dönemler FOX durgundu, onun için söylemiş olabilir.

- Show TV'de ufak bir düşüş söz konusu: burada da sevdiği kanalı eleştiriyor ve objektif bir şekilde bakıyor olaya.

Her neyse daha fazla uzatmayı gerek bulmuyorum, herkes istediği kanalı sevmekte ve savunmakta özgürdür ama karşıdaki kişilerin kalplerini kırmadan ve tatlı dille eleştirilerimi dile getirmekte fayda var diyerek olayı burada sonlandırıyorum. Bu her üçünüz için geçerli @mrt-06 @Billy Kane @haluk792

@Fks14, Kanal bu sezon kendısını aştı, buyuk ses getıren yapımlara ımza attı. Bır Ask Hıkayesı, Karagul... Ayrıca komedıde de şanssızlıgını yendı. Bır ara atv'yı bıle geçıp 3.olmuştu. Sence boyle bır başlık mı yakışırdı "Fox TV boş sezonun keyfini çıkarmaya devam ediyor." Taraflı davranıyor açık ve net.

Sorularıma cevap vermiyorsun halen bu hakaret değildir sayende konumu da mahvettin çok teşekkür ederim.

Bence de FOX en iyi sezonlarından birini yaşıyor, özelikle Karagül dizisiyle ama dediğim gibi Mert o anlamda söylememiştir..

FOX bu sezon kendini aştı herkes FOX'u kalite yönünden konuşuyor. Hiç kimse boş sezonun keyfini çıkarıyor demiyor ama arkadaşımız Mert tutturmuş FOX, Show TV'nin güçsüzlüğünden yararlanıyor diye

Bence de FOX en iyi sezonlarından birini yaşıyor, özelikle Karagül dizisiyle ama dediğim gibi Mert o anlamda söylememiştir..

Peki Furkan umarım oyledır dıyorum konudan çıkıyorum, arkadaşıda kırdaysam affola... Bırdaha kanal sıralamsı ıle ılgılı konularında ben ıetıketlemezsen sevınırım.