cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,180
- Puanı
- 1,060
FOX'u nasıl düşüreceksin bakalım, merakla bekliyorum projeni.
FOX'u nasıl düşeneceğin belli gerçi ama zaten ortada kanalın başarısı
FOX'u nasıl düşüreceksin bakalım, merakla bekliyorum projeni.
Arkadaşlar biraz ön yargılı davranmıyor musunuz? Bence ilk olarak herkes yazıyı beklemeli. Ayrıca ben Mert'in bilerek herhangi bir kanalı kötüledeğini düşünmüyorum. Show'u da eleştiriyor zamanında, bu da çok normal.
Şahsen on yargılı davrandıgımı duşunmuyorum. Madem haber yazıcaksın, olaylara tarafsız gozuyle bakmalı.
Ben sadece FOX'u savunuyorum dığer kanalları kotulemıyorum en azından.
O zaman sen de çok sıkı bir FOX izleyicisin o halde, sen de gerektiği yerlerde FOX'u savunuyorsun.. Mert de aynısını Show TV için yapıyor.
Ama ilk olarak yazısını beklemek lazım sağlıklı bir yorumda bulunmak için.
Ben sadece FOX'u savunuyorum dığer kanalları kotulemıyorum en azından.
Mert'in de kötülediğini düşünmüyorum açıkcası Emre..
Bunun neresi hakaret anlamadım?
Bunun neresi hakaret anlamadım?
Sorularıma cevap vermiyorsun halen bu hakaret değildir sayende konumu da mahvettin çok teşekkür ederim.@Fks14, Kanal bu sezon kendısını aştı, buyuk ses getıren yapımlara ımza attı. Bır Ask Hıkayesı, Karagul... Ayrıca komedıde de şanssızlıgını yendı. Bır ara atv'yı bıle geçıp 3.olmuştu. Sence boyle bır başlık mı yakışırdı "Fox TV boş sezonun keyfini çıkarmaya devam ediyor." Taraflı davranıyor açık ve net.
@Fks14, Kanal bu sezon kendısını aştı, buyuk ses getıren yapımlara ımza attı. Bır Ask Hıkayesı, Karagul... Ayrıca komedıde de şanssızlıgını yendı. Bır ara atv'yı bıle geçıp 3.olmuştu. Sence boyle bır başlık mı yakışırdı "Fox TV boş sezonun keyfini çıkarmaya devam ediyor." Taraflı davranıyor açık ve net.
@Fks14, Kanal bu sezon kendısını aştı, buyuk ses getıren yapımlara ımza attı. Bır Ask Hıkayesı, Karagul... Ayrıca komedıde de şanssızlıgını yendı. Bır ara atv'yı bıle geçıp 3.olmuştu. Sence boyle bır başlık mı yakışırdı "Fox TV boş sezonun keyfini çıkarmaya devam ediyor." Taraflı davranıyor açık ve net.
Bence de FOX en iyi sezonlarından birini yaşıyor, özelikle Karagül dizisiyle ama dediğim gibi Mert o anlamda söylememiştir..