o bir süper moderatör, o bir adamın dibi, o bir @mrt-06çok eğlenceli bir insan. çok iyi anlaşıyorum onunulaejo'ların manevi abisi
Teşekkürler gardaşım benim.o bir süper moderatör, o bir adamın dibi, o bir @mrt-06çok eğlenceli bir insan. çok iyi anlaşıyorum onunulaejo'ların manevi abisi
Teşekkürler Enes.Yazdığı yorum ve açtığı konularla dikkat çeken, başarıları sonucu Süper Mod'luğa kadar yükselen, gerçek adı ise Atacan olan üye.
ben yazım yalnışı yapmamYazım yanlışalrınıda yaa ondan yaa benden kaptın galiba.
sen hak ediyorsun qardaşımTeşekkürler gardaşım benim.Şımartıyorsun beni.
@sokak sanati utan utan 2 yıldır konuşuyoruz bana böyle iltifat hiç yapmadın.... ....
Teşekkürler Enes.Yakın zamanlarda sana sürprizim olabilir takipte kal.
Teşekkürler gardaşım benim.Şımartıyorsun beni.
@sokak sanati utan utan 2 yıldır konuşuyoruz bana böyle iltifat hiç yapmadın.... ....
ben yazım yalnışı yapmam
sen hak ediyorsun qardaşım
ben yazım yalnışı yapmam
sen hak ediyorsun qardaşım
Teşekkürler.Meğerse üye olduğu zaman konusmusum onla
Baya eski saniyidim ama maşallah daha açılmamış gonca
Yakamozun 1 numarali rakibidir kendisi
Bu arada x'li Emre nickimi düzeltmiyordu sana birgün değiştiricem demiştim.
Teşekkürler.Nickimin yanında yılım yazıyor hiç mi bakmadın?
Yahu nerden çıkardın ne rakibi.
@sokak sanati senin den denine başlıycam şimdi.
Tamam o bir süper moderatör, o bir adamın dibi, o bir @mrt-06çok eğlenceli bir insan. çok iyi anlaşıyorum onunulaejo'ların manevi abisi
Ejo ne peki?
Enes mi? Önce adımı öğren sen, adım Eray.Teşekkürler gardaşım benim.Şımartıyorsun beni.
onlar benim küçük meleklerim
onlar benim küçük meleklerim
o ne la
yok en başta başka bir şey için demişti ejolarla birlikte pekiştiAçmamı istiyorsan konuşmanın başında Şizofren geçiyordu.Hayali olduğu için şizofren demişti sana.
Hadi ya her şeyi biliyorsun yani.
yok en başta başka bir şey için demişti ejolarla birlikte pekiştiayrıca hayali demeyin üzülüyorlar... ...
Önemli değil.Hadi ya her şeyi biliyorsun yani.Senin gerçeği bilmemen lazımdı. .ss
@aserat54 pardon ya karıştırdım.
biz de realistizBen sizin oyununuzua alet olmayayım çünkü biraz geçrkeçi insanımdır yani çok üzülür onlar daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?