XanTier post: 1392922' Alıntı:İtiraf ediyorum; ilk geldiği zamanlar yani ilk 2-3 ayda hiç sevmezdim çoğu mesajına da irite olurdum. 😱😱
Sağolasın agam çok teşekkür ederim mesajın gözümden kaçmış.1.si samimi bi arkadaş böyle adamları çok severim-show tv fanı.her ne kadar kanal fanatikliğini doğru bulmasamda adam seviyo napalım yani inkar etmiyo hiç değilse bazıları gibi
konuları on numara zaten fazla da söze gerek yok
Sağolasın agam ne sevilmeyen biriymişim ilk zamanlar.Önceden hiç sevmezdim ama şimdi sevdiğim bir üyedir kendisi
Teşekkürler Emre bence de çok ortak yönümüz var özellikle eski oyunları seviyoruz. @XanTier tam tersi mesela insan Stronghold'u bilmez mi.Sevdiğim bir arkadaşım.Çok konuşmuyoruz ama bence çok ortak yönümüz var.
Çok teşekkür ederim Umut seninle sohbet etmek gerçekten çok keyifli umarım daim olur.Öve öve bitmeyecek bir arkadaşım.Forumun olmazsa olmazıdır @mrt-06
Bir çok ortak noktam var.Muhabbetide çok keyiflidir.
Çok az bekleseydi ben uplayacaktım konuyu.
Hep böyle diyorsun isbat var mı yok.Saçma yazım hatalarının üstadı
Az alışkanlığıHep böyle diyorsun isbat var mı yok.
Ben bilgisayar değilim olur 2 , 3 hata.Az alışkanlığı
Daha dün yaptın işteMentol de var
Gurur duyarım.pis totalci orçonun ff şubesi
Sağolasın agam.İlerde mod olarak göreceğimiz bir üye
Reyting konusunda bulduğun hatalar hata sayılmaz sen gereğinden fazla virgül kullanmışsın.Maşallah Maşallah
O beni de rahatsız ediyordu başından beri
Reyting konusunda bulduğun hatalar hata sayılmaz sen gereğinden fazla virgül kullanmışsın.
@xemrexxx başlık?
Reyting konusunda bulduğun hatalar hata sayılmaz. Sen gereğinden fazla virgül kullanmışsın.
xemrexxx, başlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?