Küfür eden dede ve Heidi'nin dedesi de iyiydi. Gerçi buna da itraz etmem. Sizi istemediğim an def ederim
Küfür eden dede ve Heidi'nin dedesi de iyiydi. Gerçi buna da itraz etmem. Sizi istemediğim an def ederim
Hahaha Necmi dede de varKüfür eden dede ve Heidi'nin dedesi de iyiydi. Gerçi buna da itraz etmem. Sizi istemediğim an def ederim
Necmi dede yerine Şirin Baba'yı tercih ediyorum artıkHahaha Necmi dede de varAaa sana her dede uyuyor vllaGenç olsa uymaz
Aaa o sana uymaz malesef öyle bir şey yok sana yaramaz dedeler uygunNecmi dede yerine Şirin Baba'yı tercih ediyorum artık
Elhamdülillah.
Benle maviş gözlü kızın fanlarımıza duyurudur BUGÜN DE BULMADIM.@denizz19 @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem- @Maskeli Fedai @vadikızı @turkuazz @xBUGRAx @MasacRE- @Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
Maalesef.Paşam ne oldu bugündemi haber çıkmadı yaa@denizz19 sen nasıl araştırmacı gazetecisin bir bulamadın yahu
Maalesef.
Benim böyle konuştuğumu nerde gördün
Benim böyle konuştuğumu nerde gördün
Aaa @mrt-06 ı öyle gözlemlemiş yapacak bir şey yok ayollArtık böyle ben de @Maskeli Fedai gibi oldum.
Kendisi koyu bir dede hayranıdır
Aaa o yaşlı kadınları seviyor ve öyle kalmaya devam edecek yaşlı erkekleri sevmeye sen devam et oğlanın ayarlarıyla oynama oklavayı o trol kafana yersin yarım aklında uçar ayollKendisi koyu bir dede hayranıdır
Senin Atacan olmayan bir aşkın peşinden koşuyorAaa o yaşlı kadınları seviyor ve öyle kalmaya devam edecek yaşlı erkekleri sevmeye sen devam et oğlanın ayarlarıyla oynama oklavayı o trol kafana yersin yarım aklında uçar ayoll@mrt-06
Aaa o konuda ben tavsiyelerde bulundum ayoll daha göremiyeceği birisi olduğu gerçeğini algılatmaya çalısıyorumSenin Atacan olmayan bir aşkın peşinden koşuyorÇoxukcağızı bu kara yoldan geri döndür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?