Peki bulabilecek miydi o dalgalı saçlı kızı? Yoksa yıllarca hüküm giyip aşka kapatacak mıydı kalbini? Tüm bu soruların cevabı meçhule giden gemiden sonra!!!
İşte Atacan'ın son hali üstte görebilirsiniz.
Yarana merhem olayım dedimHahaha kahkaha attım.@denizz19
Bu daha foruma yansıttığım sadece buz dağının ufak kısmı, iki haftadır deliye döndüm.Samanlıkta iğne aramaya döndü olay...
Sağol Denizim.Yarana merhem olayım dedimİnşallah bulursun da teklif edersin orada yaşasaydım sana yardım ederdim arama konusunda
Demek ki neymiş büyük baston yiyecen büyük laf etmeyecenSağol Denizim.Bak çok tuhaf bir şey var senin anket konundu bu kızı görmeden bir gece öncesi @MEnes kriterlerindeki kızı yazmıştı işte mavi gözlü siyah saçlı falan ben de demiştim ki hayatta mavi göz olmaz benim yeşil göz takıntım var ve kıvırcık saç sevmem demiştim,ertesi sabah bu kızı gördüm vuruldum resmen. Öyle büyük laflar ettim ki ertesi gün o istemediğim kriterlerdeki insana aşık oldum.
Yüce Allah'ın sopası yok işte.Demek ki neymiş büyük baston yiyecen büyük laf etmeyecen
Ağzına bastonla vurayım bence
Muhteşem bir fikir kanka.Ağzına bastonla vurayım bence
Sonra ağzı bembeyaz olsun
@mrt-06 ile barışmak için yapılan küçük tatsız espriler. Taktiğini beğendim.İçinin kirliliği tüyünü yansımış
Senin saçların gibi tüyleri kedinin @mrt-06Kedi tüýündende fena nefret ederim iyice uzaklaştım ben bu kişiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?