- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar, hediyeler için de sağolun. 😉 İnşallah 70 bin'de sezon finali 100 bin'de de final yapacağım.![]()
Konu nasıl
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar, hediyeler için de sağolun. 😉 İnşallah 70 bin'de sezon finali 100 bin'de de final yapacağım.![]()
Boşuna "harika" demedik. Hediyeler süper de 3. hediyeyi sanki kendin için seçmişsin gibi geldi.Konu nasıl![]()
Boşuna "harika" demedik. Hediyeler süper de 3. hediyeyi sanki kendin için seçmişsin gibi geldi.![]()
yalnız ben hediyeyi vermekten vazgeçtimHerkese çok teşekkürler arkadaşlar, hediyeler için de sağolun. 😉 İnşallah 70 bin'de sezon finali 100 bin'de de final yapacağım.![]()
forumdan ayrılanlara konu falan açtırmıyoruz hakkını kaybettin? eğerki geri dönüş yapacaksan kırk kez hacca gidip tövbe etmen yaptığın hatadan dönmen lazımki tekrar konu açma hakkı elde edesin başka türlü imkansız24 Ağustos'ta konusunu açacağım Yağmur'un doğum günü için asıl sen o zaman gör![]()
Zaten Alison sana kalsa da olur en azından Emily'i hediye etsen memnun olurdum.yalnız ben hediyeyi vermekten vazgeçtimson bir bakış attım kızada hediye etmeye kıyamadık, yinede üzülme sana perran teyzeli bişeyler ayarlarız
)
forumdan ayrılanlara konu falan açtırmıyoruz hakkını kaybettin? eğerki geri dönüş yapacaksan kırk kez hacca gidip tövbe etmen yaptığın hatadan dönmen lazımki tekrar konu açma hakkı elde edesin başka türlü imkansız![]()
yalnız benim resmini koyduğum kız alison teyze değil nerdeyse sadie calvanoyu sana hediye edecektim yanlışlıkla ama sonra dedim bunun favorileri biraz daha geniş ve yaşlı olmalı ona uygun bişey bulayım sadie ye kıymayayım dedimZaten Alison sana kalsa da olur en azından Emily'i hediye etsen memnun olurdum.)
Teşekkürler ablacım. 🙂@mrt-06 ablacım tebrik ederim hediyelerinide göndercem inşallah🙂
Ama bu bildiğin Alison.yalnız benim resmini koyduğum kız alison teyze değil nerdeyse sadie calvanoyu sana hediye edecektim yanlışlıkla ama sonra dedim bunun favorileri biraz daha geniş ve yaşlı olmalı ona uygun bişey bulayım sadie ye kıymayayım dedimalisonuda sana vermem daha şişman ve yaşlı bişey lazım
öyle bişey bulursam ilk fırsatta adresine gönderiyorum kartoriği
)
tabiki kalp çok önemli mesela uazaktan cıbıl gezen bir kızın ilk kalbi insanın gözüne çarparTeşekkürler ablacım. 🙂
Ama bu bildiğin Alison.İlk sezonlardaki haline çok benziyor.
Aman destere şişman olsa da fark etmez kalbi güzel olsun.
![]()
Konuya girdiğimde forum bozuktu, can çekişiyordum.Teşekkürler çikoSen tebrik ettin sanıyordum o yüzden araştırmaya girişmedim ama @OzaN konuya girip çıkmış insan en azından bir "tbrk" yazar
![]()
Çok klişe bir bahane ama neyse inanıyorumKonuya girdiğimde forum bozuktu, can çekişiyordum.
Aylardır sana hediye hazırlatıp organizasyon düzenliyordum da zamanlamayı pek tutturamadık. 31 Aralık gibi bu kulübe girersin diye düşünmüştüm.
![]()
aa iyi ozaman sen fark etmeden konuyu görmem iyi olmuş yoksaTeşekkürler çikoSen tebrik ettin sanıyordum o yüzden araştırmaya girişmedim ama @OzaN konuya girip çıkmış insan en azından bir "tbrk" yazar
![]()