Teşekkür ederim Haruncum, konu için ve hediye için de ayrıca teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 46656
Forumun başarılı süper moderatörü @mrt-06 arkadaşımız 50.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Hediyen.
Birazda gülelim.
Ekli dosyayı görüntüle 46657
Teşekkürler MY'nin en iyi izleyicisi de verdiğin hediyeye bak bu ne. 😡 Gülüşe gel itici.tebriklerbir hediye de benden
Teşekkürler Denizim inşallah. 😉 Hediye yok mu?Tebrikler Atacan'ım nice beraberliklere,
Teşekkürler, hep beraber inşallah.tebriklernice 50.000lere
Teşekkürler gardaşım, hep berbar inşallah.Güzel konu olmuş.
Tebrikler gardaşım.Çok yakınmış seninlede rakamlar.
Nice hoş, eğlenceli ve ufuk açıcı mesajlara.
Teşekkür ederim Kaanım benim.Tebrikler canımın içi güzel, kaliteli, eğlenceli, elem dolu mesajlarının devamını dilerim.
Bu da hediyen.
Teşekkürler canısı.Tebrikler canısı hediyen
Teşekkürler Enver.Tebrikler Atacan
Hediyyen:
Teşekkürler Eray, hep beraber inşallah.
Teşekkür ederim abicim.Tebrik ederim kardeşim @mrt-06
Son durumunda gördüm aradım bunu hediye edeyim dedimTeşekkür ederim Haruncum, konu için ve hediye için de ayrıca teşekkürler.
Teşekkürler MY'nin en iyi izleyicisi de verdiğin hediyeye bak bu ne. 😡 Gülüşe gel itici.
Teşekkürler Denizim inşallah. 😉 Hediye yok mu?Güya sen çıkarmıştın bu işi.
Teşekkürler, hep beraber inşallah.
Teşekkürler gardaşım, hep berbar inşallah.Beni geçemezsin ki o kadar yazman imkansız boşuna hayal kurma.
Teşekkür ederim Kaanım benim.Hep bareber inşallah nice mesajlara.
Teşekkürler canısı.
Teşekkürler Enver.Aaa çok incesin olsa da yesem ya daha bugün yedim gerçi.
Teşekkürler Eray, hep beraber inşallah.Yalnız bu fotoyu daha önce hiç görmemiştim ya da gördüm de unuttum mu acaba, neyse arşivime ekliyeyim.
Teşekkür ederim abicim.
Teşekkürler Çiko.
İyi etmişsin.Son durumunda gördüm aradım bunu hediye edeyim dedim
Teşekkür ederim Haruncum, konu için ve hediye için de ayrıca teşekkürler.
Teşekkürler MY'nin en iyi izleyicisi de verdiğin hediyeye bak bu ne. 😡 Gülüşe gel itici.
Teşekkürler Denizim inşallah. 😉 Hediye yok mu?Güya sen çıkarmıştın bu işi.
Teşekkürler, hep beraber inşallah.
Teşekkürler gardaşım, hep berbar inşallah.Beni geçemezsin ki o kadar yazman imkansız boşuna hayal kurma.
Teşekkür ederim Kaanım benim.Hep bareber inşallah nice mesajlara.
Teşekkürler canısı.
Teşekkürler Enver.Aaa çok incesin olsa da yesem ya daha bugün yedim gerçi.
Teşekkürler Eray, hep beraber inşallah.Yalnız bu fotoyu daha önce hiç görmemiştim ya da gördüm de unuttum mu acaba, neyse arşivime ekliyeyim.
Teşekkür ederim abicim.
hayırrr sana doktor wel veriyorm güle güle kullanTeşekkürler Çiko.Kız bunu vereceğine Katline'yi vereydin ya.
İyi etmişsin.Nedense çok seviyorum hani özel bir tadı da yok ama çıtır çıtır güzel oluyor.
Ben hiç yemedim galiba.Ya da Azerbaycanda bundan yokTeşekkürler Çiko.Kız bunu vereceğine Katline'yi vereydin ya.
İyi etmişsin.Nedense çok seviyorum hani özel bir tadı da yok ama çıtır çıtır güzel oluyor.
Siz 45 bin'e girerken ben 55'ine giriş yapmış olurum.Valla @Bully 'de olmaz diyordu beraber 45.000 kulübüne gircez.
Siz beni niye sevmiyorsunuz Emre de Acun'u vermiş.hayırrr sana doktor wel veriyorm güle güle kullan
Genelde sokaklarda satılıyor dışarı çıktığında dikkatlice bir bak bakalım belki vardır.Ben hiç yemedim galiba.Ya da Azerbaycanda bundan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?