Aday listesinde var ama artık puanlasanız iyi olacak oradan bir uyarı yapayımjessica jones u bekliyorum
aaa en iyi yabancı etkinliğinde jessica yı (krysten ritter ) yazmışmıydım? devam ediyormu kadın elenmedi değilmi ?![]()
Aday listesinde var ama artık puanlasanız iyi olacak oradan bir uyarı yapayımjessica jones u bekliyorum
aaa en iyi yabancı etkinliğinde jessica yı (krysten ritter ) yazmışmıydım? devam ediyormu kadın elenmedi değilmi ?![]()
Lucifer döndü döndüŞuan ortak izlediğimiz Lucifer var yakıdna döner birde şu Gotham ile Twd yetişirsen iyi olur
![]()
![]()
Bizim Cw dizileride zaten döndü@Forumdash
lucifer ı izlerizde sen dediğim filmlerin altyazısını bulabildinmiLucifer döndü döndü@destere az sonra izlicem. Onu haber vermek için döndüm foruma siz zaten konunun içine dalmişsiniz
![]()
lucifer ı izlerizde sen dediğim filmlerin altyazısını bulabildinmi![]()
Aaa Lucifer döndü demekLucifer döndü döndü@destere az sonra izlicem. Onu haber vermek için döndüm foruma siz zaten konunun içine dalmişsiniz
![]()
filmlere alıştık o yüzden tek dizi çok kısa gelir şimdiAaa Lucifer döndü demekYarın izler yorumlarım dizilere tekrar adapte olmalıyız
![]()
Yok filmleri düştü mü ki? Filmler düşse bazı çevirmenler dinleyerek de altyazıyı çeviriyorlucifer ı izlerizde sen dediğim filmlerin altyazısını bulabildinmi![]()
çevirmenin biri çevirmişte görüntü sinema çekimiYok filmleri düştü mü ki? Filmler düşse bazı çevirmenler dinleyerek de altyazıyı çeviriyor![]()
Yok filmleri düştü mü ki? Filmler düşse bazı çevirmenler dinleyerek de altyazıyı çeviriyor![]()
Neflix dizi yaparsa haber edin bakarızfilmlere alıştık o yüzden tek dizi çok kısa gelir şimdi![]()
Yok düşmemiş ama bu sitede %10 diyor. 1-2 güne düşer heralde ? http://www.turkcealtyazi.org/mov/6294822/the-post.htmlçevirmenin biri çevirmişte görüntü sinema çekimigörüntüye baktım biraz aynı @pompy nin evde tv yi cep telefonuyla çekip fragman hazırlamasına benzemiş görünütler zıplıyor
![]()
Benim elimde kalan dizi var ama ortak değiliz o yuzden yaza attımNeflix dizi yaparsa haber edin bakarız
Şimdirik elimizdeki yabancı dizilere dönmek iyi görünüyor hele desterenin bitireği bir sürü dizi var@Forumdash da durum ne bilmiyorumda
![]()