Aday listesinde var ama artık puanlasanız iyi olacak oradan bir uyarı yapayımjessica jones u bekliyorum
aaa en iyi yabancı etkinliğinde jessica yı (krysten ritter ) yazmışmıydım? devam ediyormu kadın elenmedi değilmi ?
Aday listesinde var ama artık puanlasanız iyi olacak oradan bir uyarı yapayımjessica jones u bekliyorum
aaa en iyi yabancı etkinliğinde jessica yı (krysten ritter ) yazmışmıydım? devam ediyormu kadın elenmedi değilmi ?
Lucifer döndü döndü @destere az sonra izlicem. Onu haber vermek için döndüm foruma siz zaten konunun içine dalmişsinizŞuan ortak izlediğimiz Lucifer var yakıdna döner birde şu Gotham ile Twd yetişirsen iyi olur
Bizim Cw dizileride zaten döndü @Forumdash
lucifer ı izlerizde sen dediğim filmlerin altyazısını bulabildinmiLucifer döndü döndü @destere az sonra izlicem. Onu haber vermek için döndüm foruma siz zaten konunun içine dalmişsiniz
lucifer ı izlerizde sen dediğim filmlerin altyazısını bulabildinmi
Aaa Lucifer döndü demek Yarın izler yorumlarım dizilere tekrar adapte olmalıyızLucifer döndü döndü @destere az sonra izlicem. Onu haber vermek için döndüm foruma siz zaten konunun içine dalmişsiniz
filmlere alıştık o yüzden tek dizi çok kısa gelir şimdiAaa Lucifer döndü demek Yarın izler yorumlarım dizilere tekrar adapte olmalıyız
Yok filmleri düştü mü ki? Filmler düşse bazı çevirmenler dinleyerek de altyazıyı çeviriyorlucifer ı izlerizde sen dediğim filmlerin altyazısını bulabildinmi
çevirmenin biri çevirmişte görüntü sinema çekimi görüntüye baktım biraz aynı @pompy nin evde tv yi cep telefonuyla çekip fragman hazırlamasına benzemiş görünütler zıplıyorYok filmleri düştü mü ki? Filmler düşse bazı çevirmenler dinleyerek de altyazıyı çeviriyor
Yok filmleri düştü mü ki? Filmler düşse bazı çevirmenler dinleyerek de altyazıyı çeviriyor
Neflix dizi yaparsa haber edin bakarızfilmlere alıştık o yüzden tek dizi çok kısa gelir şimdi
Yok düşmemiş ama bu sitede %10 diyor. 1-2 güne düşer heralde ? http://www.turkcealtyazi.org/mov/6294822/the-post.htmlçevirmenin biri çevirmişte görüntü sinema çekimi görüntüye baktım biraz aynı @pompy nin evde tv yi cep telefonuyla çekip fragman hazırlamasına benzemiş görünütler zıplıyor
Benim elimde kalan dizi var ama ortak değiliz o yuzden yaza attım Netflix yeni bir dizi çıkarcaktı şubat ayında. Bilim-Kurgu aksiyonlu filan. Konusunu açmiştim. Git bakNeflix dizi yaparsa haber edin bakarız
Şimdirik elimizdeki yabancı dizilere dönmek iyi görünüyor hele desterenin bitireği bir sürü dizi var @Forumdash da durum ne bilmiyorumda