- Reaksiyon puanı
- 51,306
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Anlamadım bir tane bile dekolte foto yok ki?Tolsto sitede yaşı küçük kişiler var
@2'ye bakAnlamadım bir tane bile dekolte foto yok ki?
Size zamanında eski konuları silelim deyince hayır demıştiniz. @Tolstoyevski açmıştı aslında, ben eskisi var diye imha ettim. Belki doğru belki yanlış. Kuralına göre yaptım@Tolstoyevski yenisini açsaydın niye milattan önceki konuları gün yüzüne çıkarıyorsun.
Yahu niye siliyoruz anılarımız var Allah Allah.Size zamanında eski konuları silelim deyince hayır demıştiniz. @Tolstoyevski açmıştı aslında, ben eskisi var diye imha ettim. Belki doğru belki yanlış. Kuralına göre yaptım
Ozaman aynısını açılınca onun yerine eskisi uplatınca birşey denmemeliYahu niye siliyoruz anılarımız var Allah Allah.
Demiyoruz zaten..Ozaman aynısını açılınca onun yerine eskisi uplatınca birşey denmemeli
Yav he he.Güzel değil. Bir karşılaştırma kalıbı olarak kullanmıyorum bunu. Direkt, her şeyden bağımsız olarak, kendi hâlindeyken güzel değil.
Ek olarak; Angelina Jolie ve Adriana Lima gibi isimler de güzel değil. Herhangi bir yaşta, herhangi bir zamanda.Yav he he.
Ek olarak; Angelina Jolie ve Adriana Lima gibi isimler de güzel değil. Herhangi bir yaşta, herhangi bir zamanda.
Baba bu ne baba?
Bu güzel değilse biz dünyayı farklı görüyoruz...
Elim ayağım titriyor..Baba bu ne baba?Güzel değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?