- Reaksiyon puanı
- 51,533
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Anlamadım bir tane bile dekolte foto yok ki?Tolsto sitede yaşı küçük kişiler var![]()
@2'ye bakAnlamadım bir tane bile dekolte foto yok ki?![]()
Size zamanında eski konuları silelim deyince hayır demıştiniz. @Tolstoyevski açmıştı aslında, ben eskisi var diye imha ettim. Belki doğru belki yanlış. Kuralına göre yaptım@Tolstoyevski yenisini açsaydın niye milattan önceki konuları gün yüzüne çıkarıyorsun.![]()
Yahu niye siliyoruz anılarımız var Allah Allah.Size zamanında eski konuları silelim deyince hayır demıştiniz. @Tolstoyevski açmıştı aslında, ben eskisi var diye imha ettim. Belki doğru belki yanlış. Kuralına göre yaptım![]()
Ozaman aynısını açılınca onun yerine eskisi uplatınca birşey denmemeliYahu niye siliyoruz anılarımız var Allah Allah.
Demiyoruz zaten..Ozaman aynısını açılınca onun yerine eskisi uplatınca birşey denmemeli![]()
Yav he he.Güzel değil. Bir karşılaştırma kalıbı olarak kullanmıyorum bunu. Direkt, her şeyden bağımsız olarak, kendi hâlindeyken güzel değil.
Ek olarak; Angelina Jolie ve Adriana Lima gibi isimler de güzel değil. Herhangi bir yaşta, herhangi bir zamanda.Yav he he.
Ek olarak; Angelina Jolie ve Adriana Lima gibi isimler de güzel değil. Herhangi bir yaşta, herhangi bir zamanda.
Baba bu ne baba?![]()
Bu güzel değilse biz dünyayı farklı görüyoruz...
Elim ayağım titriyor..Baba bu ne baba?Güzel değil?
![]()