mod'un ceza alması

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
9
Puanı
0
moderatör'ün mesajdan yada başka bir sebebden dolayı ceza almasıdır.
Şuana kadar hiç görmediğim hadisedir. Eminim şikayet ediliyorlardır ama mod diye es geçiyorlardır. :D

xdragxx 2 kez almıştı besalet in de ceza alacak çok mesajı var

birde @primevera adlı mod un ceza aldığını görsek. Birçok cezalık mesajı var o kişinin bakalım ne zaman göreceğiz. Ayrıca besalet adlı modunda birçok ceza alacak mesajı var. Umarım adalet yerini bulur. Mahkemeler milletin vicdanıdır !

Zaten bir yönetici yönetici olduysa bunlara normal üyelere oranla daha dikkat eden biridir ve bu yüzden normal üyelere oranla ceza almaları gayet normal bunlar karşılaştırılamaz çünkü üye sayısı yönetici sayısından fazla o yüzden üyelere daha fazla ceza veriliyor gibi görünmesi normal....

Son olarak madem cezalık bi çok mesajım var şikayet ette görelim yada buraya linki at bakalım cezalık yorumlarımı burda haksız suçlama yapma !!!

kvp ben ceza aldımki :d ama ben ceza almayı seviyorum s.modlarım canlarım hadi mutlu edin onları ceza verin bana :d

adamlar kendilerine çok güveniyolar arkaları sağlam ya :D besalet biz senin mesajlarını mı takip edecez cezalık mesajın var diyosak vardır

mod ların ceza almaması normal ceza almalaları anormal olurdu zaten mod seçilen kişi kurallara uyan kişidir dolayısıyla cezayıda kazayla ayda yılda bir alabilirler devamlı ceza alan kişi mod olamazdı mesela ben asla mod olamam onun için adminliğe gözü diktim çalışmalarım devam ediyor :))

xdragxx nasıl mod olmuş akıl alır gibi değil hep tartışmların içinde ceza bile yemişti :d