- Reaksiyon puanı
- 50,357
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bitince başa sararsın hep seninle kalır.Her şey bu kadar hızlı geçerken bazı şeyler uzun soluklu benle kalsın istiyorum sanırım.
Bitince başa sararsın hep seninle kalır.Her şey bu kadar hızlı geçerken bazı şeyler uzun soluklu benle kalsın istiyorum sanırım.
Üzgünüm benim için aynı şey değil.Bitince başa sararsın hep seninle kalır.
Dizi bitti zaten.9x22
Bu sezon sanki bir tık düşüşe geçti dizi. Eskisi kadar güldürmüyor hatta bazı bölümlerde sıkıldım bile. Karakterlerin kendi komikliğinden gülüyorum. Senaryo çocuklar kısmından daha güzel ilerleyebilir, keza daha absürd sahneler olabilir eskisi gibi. Nacizane önerim.. Genel sezona puanım; 7.5
@bazinga
Naçizeni önerini de al git diyorsun yani.Dizi bitti zaten.
Evet son sezonlarda biraz düşüşteydi ama yine de iyiydi. Özlemeye başladım diziyi, yakında yeniden başlayacağım inşallah.
Dile kolay 10 sene, oynayanlar yazanlar yönetenler yaşlandı bu süreçte. Komedi dizilerinin büyük çoğunluğu kaçınılmaz şekilde düşüşe geçiyor sonlarda. İstisnaları da var tabii çok şükür.Naçizeni önerini de al git diyorsun yani.
Evet kötü değil zaten ama biraz durgun sadece. :/
Haklısın.. FRIENDS bunda en büyük örnek olabilir. (Düşüşe geçmeyen)Dile kolay 10 sene, oynayanlar yazanlar yönetenler yaşlandı bu süreçte. Komedi dizilerinin büyük çoğunluğu kaçınılmaz şekilde düşüşe geçiyor sonlarda. İstisnaları da var tabii çok şükür.
İyi örnek ama onda bile Joey - Rachel olayı aşırı saçmaydı.Haklısın.. FRIENDS bunda en büyük örnek olabilir. (Düşüşe geçmeyen)
Dizinin gerçek başrolü mü?10x20
Çok yavaş ilerlediğim için hala bitmedi. Bu bölüm de çok güzeldi, genel olarak 10.sezon güzel zaten. Hem komik hem duygusaldı. Dizinin gerçek başrolü bu sahnede de çok iyi rol yaptı hemde sevgilisiyle. @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 125182
Yer aldığı her sahne komik ve harika mimiklere sahip bir köpek..Dizinin gerçek başrolü mü?