tabi çok yüksek şeyler de istemiyoruz. günde 100 konu açacaksın tarzında zorlamamız söz konusu olamaz.Neyse onu diyoruz işte.
Önceden konusunu açıp,katkıda bulunanlar,forumda çevre yapmaya ve takdir toplamaya başlayanlar gelip başvuru yaparsa seviniriz.Üç beş mesaj yazıp gelmeyin,ne siz kazançlı çıkarsınız,ne de biz.
Kimse günde 100 konu açamaz zaten.Bugüne kadar öyle istatistik nadir çıkmıştır Konu açıp derken,öyle her türlü gereksiz,anlaşılmaz,zırva konuları da (uzun metinler içeren konularda) istemiyoruz.Kaliteli,bölüme uygun ve prim yapabilecek konular sizin yararınıza olur ve daha çabuk moderatör olabilirsiniz...tabi çok yüksek şeyler de istemiyoruz. günde 100 konu açacaksın tarzında zorlamamız söz konusu olamaz.
yeni kişilere de açığız
önce biraz konu açıp kendinizi gösterin. bu işi yapıp yapamayacağınız konusunda fikir sahibi olalım. sonra deneme sürecine başlarsınız. uygun görülürseniz 1 hafta gibi kısa bir süre içinde bile moderatör olabilirsiniz....
olmuşsun bile hayırlı olsunbende olmak istiyorum resim bölümü için olabilir mi acaba?
Mod olmammışki sadece deneme...olmuşsun bile hayırlı olsun
8.seviye mod yapçaz senibende 4. seviye olmak istiyorum ilgilenirmisiniz
8.seviye mod yapçaz senibende 4. seviye olmak istiyorum ilgilenirmisiniz