тèмρєяâтυяє
Emekli
slm a ben moderatör olurum.2 tane forum sitesinde mod luk yapıyorum ve gayet te iyi yürüttüğüme inanıyorum.....
İyi ßakalım Çalış ßizide İnandır O Zaman 😉
slm a ben moderatör olurum.2 tane forum sitesinde mod luk yapıyorum ve gayet te iyi yürüttüğüme inanıyorum.....
Alırız Emrebenide alırsan sevinmirim ama oto modifiye veya ucak kısmına
beni alında nasıl yapılır gorun moderatorlugun olurmuu yyhaaaa
Çalışmalarına süreklilik kazandırdığın ve daha fazla konu açtığın takdirde olabilirsinben olurum
Konu alınmıyor açılıyoryha konu nası alınıoooooooo
yeni bir forum olduğu belli bende isterim modotor ama yeni uye oldum bide bence knight onlineye onem verirsen silkroad onlineye bide uye sayısının artacağına eminim benim forum sitem vardı 241bin kusur kişi uyeydi bu sırf privete serverlar ko silk gibi seyler syesinde oldu busene oks olduğu için kapattım
Forumun adresini alabilirmiyim ? Pek inandırıcı gelmedi deyeni bir forum olduğu belli bende isterim modotor ama yeni uye oldum bide bence knight onlineye onem verirsen silkroad onlineye bide uye sayısının artacağına eminim benim forum sitem vardı 241bin kusur kişi uyeydi bu sırf privete serverlar ko silk gibi seyler syesinde oldu busene oks olduğu için kapattım
yeni bir forum olduğu belli bende isterim modotor ama yeni uye oldum bide bence knight onlineye onem verirsen silkroad onlineye bide uye sayısının artacağına eminim benim forum sitem vardı 241bin kusur kişi uyeydi bu sırf privete serverlar ko silk gibi seyler syesinde oldu busene oks olduğu için kapattım
Sen zaten deneme modsun çalışmaların yeterli görülürse mod olursun😉ben olabilirim