Mob City İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçtiğimiz aylarda TNT ekranlarında büyük umutlarla ekrana sürülen Mob City beklenen ilgiyi tam olarak bulamamıştı.

The Walking Dead'in yapımcısı Frank Darabont imzası taşıyan ve başrolünde The Walking Dead'den tanıdığımız Jon Bernthal'in bulunduğu dizinin ilk altı bölümü üç haftada yayınlanmıştı.

Dizi için devam kararı çıkmadı ve böylece Mob City mini-dizi olarak ekran macerasını tamamlamış oldu.

TNT yaptığı açıklamada bunun daha önceden planlanan bir şey olduğunu, Mob City'i yayınlamaktan gurur duyduklarını ve Frank Darabont ile tekrar çalışma konusunda çok hevesli olduklarını açıkladı.

1MgdHI9IlRVggjE6s6vRVPmA.jpg

İlk yarım saatime yazık:T (yada modumda değildim) Hiç beğenmemiştim.

İlk 2 bölümü izledim pek beğenmemiştim, iptal olduğuna göre bitirmek için kalan 4 bölümüde izleyebilirim

ben yabancı dizilerde genelde fantastik dışına çıkmıyorum polisiye falan izlemiyorum ama
jon berthal için başlamıştım mob city dizisine ilk sezonuda izlemiştim sonlara doğru heyecanlı bir hal almıştı dizi üzüldüm 2.sezon onay almadığına :T

draculadan haber varmı peki 2.sezon olucakmı olmayacakmı son gelişmeler neler (b)(b)

üzüldüm diyemem , kararı bekliyor muydum, evet bekliyordum:)

açıkçası The Walking Dead dizisi de mini bir dizi olarak başlamış , ilgi büyük olunca devam kararı alınmıştı , bu dizide ilgi görse devam kararı alırdı
yani ben planlanmış birşey olduğunu zannetmiyorum :T:

Jon Bernthal umarım yeni dizisiyle görürüz :)

ben yabancı dizilerde genelde fantastik dışına çıkmıyorum polisiye falan izlemiyorum ama
jon berthal için başlamıştım mob city dizisine ilk sezonuda izlemiştim sonlara doğru heyecanlı bir hal almıştı dizi üzüldüm 2.sezon onay almadığına :T

draculadan haber varmı peki 2.sezon olucakmı olmayacakmı son gelişmeler neler (b)(b)

iptal edildi sanırım :)

Dracula iptal edilmedi ama iptale yakın. :)