Nefes kesen bir aksiyon sahnesi 

@EFE UYSAL @china_shangai @sürgünüm @DoğuEşrefoğlu @vadikızı @Billy Kane @xemrexxx
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @turkuaz @Castei @HarzeM
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @turkuaz @Castei @HarzeM
ay selcanıma söylesem seni de kılıçtan geçirir mi acabaözellikle kadınların savaşı harikayı ayoll bende bir kadın olarak orada olup onlarla birlikte savaşmayı arzuladım o duyguyu aşıladılar bana oklavamı geçirirdim kafalarına
ayy ayrıca birşeye dikkat çekecem ertuğrulun kafeste olan kavgası nekadar gerçekçi örneğin kurtlar vadisinde yusuf 10 adamı toplamış çevreine 1 tokat atıyor adam ölüyor gibi yerde yatıyor gerçi tüm dizilerde var bu hastalık adanalıdada maraz ali aynısını yapıyordu dövüş sahnesimi izliyoruz ayol yoksa çizgi filmmi bakın koskoca ertuğrul gazi 1 adamla 5 dakıka dövüştü başka dizide olsa 1 tokat atar adam ölür![]()
özellikle kadınların savaşı harikayı ayoll bende bir kadın olarak orada olup onlarla birlikte savaşmayı arzuladım o duyguyu aşıladılar bana oklavamı geçirirdim kafalarına
ayy ayrıca birşeye dikkat çekecem ertuğrulun kafeste olan kavgası nekadar gerçekçi örneğin kurtlar vadisinde yusuf 10 adamı toplamış çevreine 1 tokat atıyor adam ölüyor gibi yerde yatıyor gerçi tüm dizilerde var bu hastalık adanalıdada maraz ali aynısını yapıyordu dövüş sahnesimi izliyoruz ayol yoksa çizgi filmmi bakın koskoca ertuğrul gazi 1 adamla 5 dakıka dövüştü başka dizide olsa 1 tokat atar adam ölür![]()
ayy diğerleri neysede yanı gökçe ne yapmaya çalışıyordu onu anlayamadım ben hahahaaynen canım kadınların dövüşü süperdi kız sen geldin aklıma çiğdem olsa ne yapardı diye![]()
sen olsan korkudan teslim olurdun.aynen canım kadınların dövüşü süperdi kız sen geldin aklıma çiğdem olsa ne yapardı diye![]()
ayy diğerleri neysede yanı gökçe ne yapmaya çalışıyordu onu anlayamadım ben hahaha
![]()
sen olsan korkudan teslim olurdun.![]()
Ne efsane sahneydi be emegi gecen herkese tesekkurler @Çiğdem- Aytolun nasil dovustu ama![]()
Sezonun en iyi sahnelerinden.. Ertuğrulun kafesli çadırdaki hırsını izlerken yerimden zıpladım. Kadınlara zaten laf yok müthiş dövüşüyorlar![]()
çocuklarNe efsane sahneydi be emegi gecen herkese tesekkurler @Çiğdem- Aytolun nasil dovustu ama![]()
Duygulandim be bu sahneyi görünce 2. Sezon gecilmez net.çocuklar![]()
![]()
![]()
Yeter kız konu uplatmaktan ban yiyecen birazdançocuklar![]()
![]()
![]()
Ban yemez sen duygulanmaktan onu gözardı edersinYeter kız konu uplatmaktan ban yiyecen birazdan![]()
Yeter kız konu uplatmaktan ban yiyecen birazdan![]()
hahah terapi görüyoruz bee ne banıDuygulandim be bu sahneyi görünce 2. Sezon gecilmez net.
Özlemisim bu sahneleri degerini bilmeliymisiz o sezonun onu anladim.sshahah terapi görüyoruz bee ne banı![]()
yatmadan şu sahneleri izleyip yöle yatayım 2.sezonu bastan bir izlemeyide tekrar düşünüyorum moğollar kısımlarına bakarak sadece![]()
![]()
![]()