Nefes kesen bir aksiyon sahnesi
@EFE UYSAL @china_shangai @sürgünüm @DoğuEşrefoğlu @vadikızı @Billy Kane @xemrexxx
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @turkuaz @Castei @HarzeM
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @turkuaz @Castei @HarzeM
ay selcanıma söylesem seni de kılıçtan geçirir mi acabaözellikle kadınların savaşı harikayı ayoll bende bir kadın olarak orada olup onlarla birlikte savaşmayı arzuladım o duyguyu aşıladılar bana oklavamı geçirirdim kafalarına
ayy ayrıca birşeye dikkat çekecem ertuğrulun kafeste olan kavgası nekadar gerçekçi örneğin kurtlar vadisinde yusuf 10 adamı toplamış çevreine 1 tokat atıyor adam ölüyor gibi yerde yatıyor gerçi tüm dizilerde var bu hastalık adanalıdada maraz ali aynısını yapıyordu dövüş sahnesimi izliyoruz ayol yoksa çizgi filmmi bakın koskoca ertuğrul gazi 1 adamla 5 dakıka dövüştü başka dizide olsa 1 tokat atar adam ölür
özellikle kadınların savaşı harikayı ayoll bende bir kadın olarak orada olup onlarla birlikte savaşmayı arzuladım o duyguyu aşıladılar bana oklavamı geçirirdim kafalarına
ayy ayrıca birşeye dikkat çekecem ertuğrulun kafeste olan kavgası nekadar gerçekçi örneğin kurtlar vadisinde yusuf 10 adamı toplamış çevreine 1 tokat atıyor adam ölüyor gibi yerde yatıyor gerçi tüm dizilerde var bu hastalık adanalıdada maraz ali aynısını yapıyordu dövüş sahnesimi izliyoruz ayol yoksa çizgi filmmi bakın koskoca ertuğrul gazi 1 adamla 5 dakıka dövüştü başka dizide olsa 1 tokat atar adam ölür
ayy diğerleri neysede yanı gökçe ne yapmaya çalışıyordu onu anlayamadım ben hahahaaynen canım kadınların dövüşü süperdi kız sen geldin aklıma çiğdem olsa ne yapardı diye
sen olsan korkudan teslim olurdun.aynen canım kadınların dövüşü süperdi kız sen geldin aklıma çiğdem olsa ne yapardı diye
ayy diğerleri neysede yanı gökçe ne yapmaya çalışıyordu onu anlayamadım ben hahaha
sen olsan korkudan teslim olurdun.
Ne efsane sahneydi be emegi gecen herkese tesekkurler @Çiğdem- Aytolun nasil dovustu ama
Sezonun en iyi sahnelerinden.. Ertuğrulun kafesli çadırdaki hırsını izlerken yerimden zıpladım. Kadınlara zaten laf yok müthiş dövüşüyorlar
çocuklarNe efsane sahneydi be emegi gecen herkese tesekkurler @Çiğdem- Aytolun nasil dovustu ama
Duygulandim be bu sahneyi görünce 2. Sezon gecilmez net.çocuklar
Yeter kız konu uplatmaktan ban yiyecen birazdançocuklar
Ban yemez sen duygulanmaktan onu gözardı edersinYeter kız konu uplatmaktan ban yiyecen birazdan
Yeter kız konu uplatmaktan ban yiyecen birazdan
hahah terapi görüyoruz bee ne banıDuygulandim be bu sahneyi görünce 2. Sezon gecilmez net.
Özlemisim bu sahneleri degerini bilmeliymisiz o sezonun onu anladim.sshahah terapi görüyoruz bee ne banı
yatmadan şu sahneleri izleyip yöle yatayım 2.sezonu bastan bir izlemeyide tekrar düşünüyorum moğollar kısımlarına bakarak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?