Ama cidden bir bu haline bak, bir de yeni dizideki haline.Saçmalıyorsunuz, ciddiyim.
Ama cidden bir bu haline bak, bir de yeni dizideki haline.Saçmalıyorsunuz, ciddiyim.
2005'te Star'da yayınlanan bir dizinin aynısı.Masumlar'ın konusunu hangi dizide gördün Allah aşkına?
Şu dizinin konusu 2000'lerde atv'de yayınlanan bir dizinin aynısı. Düşük bütçeli yabancı bir filmin de konusuydu, onun da ismini hatırlayamadım.
Hangi dizi o?2005'te Star'da yayınlanan bir dizinin aynısı.
Bu hali çok daha güzel ama o saçın yakıştığını kabul etmek lazım yani.Ama cidden bir bu haline bak, bir de yeni dizideki haline.
İsmini hatırlayamadım.Hangi dizi o?
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Eski saçı ile oynasa dizi 1-0 önde başlardı bu arada.Bu hali çok daha güzel ama o saçın yakıştığını kabul etmek lazım yani.
Yeni yılda kendisine gözlük hediye edelim en iyisi, manidar olur. @slhttnmtlAma cidden bir bu haline bak, bir de yeni dizideki haline.
Salladın?Bu hali çok daha güzel ama o saçın yakıştığını kabul etmek lazım yani.
------
İsmini hatırlayamadım.
Hazal'cığımıza bir mesaj gönderiyoruz o zaman, gerçi gözüm alışmış ve Gece için uygunu bu geliyor. Gerçi yine 70 bölüm falan sürecek olursa büyük ihtimal boyatır.Zevkler ve renkler tartışılmaz. Eski saçı ile oynasa dizi 1-0 önde başlardı bu arada.
™
Eda Ece'nin Yasak Elma'da yaptığı gibi her sezon başka bir saç rengi ile başlar.Hazal'cığımıza bir mesaj gönderiyoruz o zaman, gerçi gözüm alışmış ve Gece için uygunu bu geliyor. Gerçi yine 70 bölüm falan sürecek olursa büyük ihtimal boyatır.
Kızıl mızıl yapmasın da yeter.Eda Ece'nin Yasak Elma'da yaptığı gibi her sezon başka bir saç rengi ile başlar.
Allah korusun. Pera Palas için değiştirmedi mi saçlarını? Dizi çekimleri bitti. Eski rengine niye geri dönmüyor?Kızıl mızıl yapmasın da yeter.
Ertelensin diyelim hadi de bu son dakika değişikliği ile maç olacağı kararı çıkmadı zaten belliydi. İlk başta 11 Kasım diyebilir veya tarih açıklamayabilirlerdi.İstisnalar kaideleri bozmaz, maç zamanları reytingler %99 düşer. UEFA ve Avrupa maçları reytingleri daha da düşürüyor, perşembe oranlarında gördük geçtiğimiz haftalarda zaten. Evde bir ekran olduğunu düşünün, o ekran maça giderse TV oranı da düşer doğal olarak. Bizler tek reyting görüyoruz ama kanallara share, saatlik ve belli periyotlar halinde detaylı reytingler ulaşıyor. Yani bu tarz erteleme, hangi yapımların etkilediği vs. kararlar doğal olarak ilk elden alınıyor.
Ben ciddiyim. Sadece tek fark Hazal'ın burada şoför değil yaya olması. Konu yine aynı yere bağlanıyor ama.Hazal'cığımıza bir mesaj gönderiyoruz o zaman, gerçi gözüm alışmış ve Gece için uygunu bu geliyor. Gerçi yine 70 bölüm falan sürecek olursa büyük ihtimal boyatır.
------
™
Sen söyleyince sallama olmuyor da ben söyleyince mi sallama oluyor.
Bu da bence bir PR çalışması olabilir, çok mantıklı olur. Ek olarak belki bölümlerde bir sıkıntı çıkmıştır, pandemi dönemindeyiz bir sıkıntı olmuş olabilir, stoktan gitmek istiyorlar haliyle. Maç olayı benim fikrimdi, tam nedenini bilmiyoruz sonuçta.Ertelensin diyelim hadi de bu son dakika değişikliği ile maç olacağı kararı çıkmadı zaten belliydi. İlk başta 11 Kasım diyebilir veya tarih açıklamayabilirlerdi.
Bal gibi de bozar, Yasak Elma çatır çatır yükseldi maça-maçlara rağmen.İstisnalar kaideleri bozmaz, maç zamanları reytingler %99 düşer. UEFA ve Avrupa maçları reytingleri daha da düşürüyor, perşembe oranlarında gördük geçtiğimiz haftalarda zaten. Evde bir ekran olduğunu düşünün, o ekran maça giderse TV oranı da düşer doğal olarak. Bizler tek reyting görüyoruz ama kanallara share, saatlik ve belli periyotlar halinde detaylı reytingler ulaşıyor. Yani bu tarz erteleme, hangi yapımların etkilediği vs. kararlar doğal olarak ilk elden alınıyor.
Fatih Bey öyle istemiştir.Allah korusun. Pera Palas için değiştirmedi mi saçlarını? Dizi çekimleri bitti. Eski rengine niye geri dönmüyor?
Canim benim bu Kore dizisi Oasis'ten uyarlama, kaza kısmı her dizide olabilecek bir sahne hemen bir diziye benzettin diye klişelik falan yok, git sen manyak sürüsünü izle.Ben ciddiyim. Sadece tek fark Hazal'ın burada şoför değil yaya olması. Konu yine aynı yere bağlanıyor ama.
Kalp Yarası da yükselmiş ama genele bakarsak diziler hep düşüyor işte, orada başka bir şey söylemek istedim ben.Bal gibi de bozar, Yasak Elma çatır çatır yükseldi maça-maçlara rağmen.
@kerem hangi diziden dem vurdu? İmalarla kafam allak bullak oldu.Fatih Bey öyle istemiştir.
Canim benim bu Kore dizisi Oasis'ten uyarlama, kaza kısmı her dizide olabilecek bir sahne hemen bir diziye benzettin diye klişelik falan yok, git sen manyak sürüsünü izle.
Olabilir, bu sezon aldığı saçma kararlar ile batma yolunda emin adımlarla ilerliyor kendisi.Fatih Bey öyle istemiştir.
Bugünlerde o kadar çok saçmaladın ki artık normal lafların bile saçmalık olarak algılanıyor haklı olarak.Kalp Yarası da yükselmiş ama genele bakarsak diziler hep düşüyor işte, orada başka bir şey söylemek istedim ben.
Ortada dizi olsa keşke, sadece dizi olduşunu biliyoruz.@kerem hangi diziden dem vurdu? İmalarla kafam allak bullak oldu.