'Misafir'in Yayın Tarihi Değişti! | FOX

Saçmalıyorsunuz, ciddiyim.
Ama cidden bir bu haline bak, bir de yeni dizideki haline.

a094e998cf195420e456bfe320ee0c17.jpg

• Harika
  • Olmamış
Reactions: kerem and slhttnmtl
Zevkler ve renkler tartışılmaz. :A Eski saçı ile oynasa dizi 1-0 önde başlardı bu arada. :A
Hazal'cığımıza bir mesaj gönderiyoruz o zaman, gerçi gözüm alışmış ve Gece için uygunu bu geliyor. :A Gerçi yine 70 bölüm falan sürecek olursa büyük ihtimal boyatır. :A
------

Yeni yılda kendisine gözlük hediye edelim en iyisi, manidar olur. :A @slhttnmtl
------

Salladın? :A

Sen söyleyince sallama olmuyor da ben söyleyince mi sallama oluyor. :A

Hazal'cığımıza bir mesaj gönderiyoruz o zaman, gerçi gözüm alışmış ve Gece için uygunu bu geliyor. :A Gerçi yine 70 bölüm falan sürecek olursa büyük ihtimal boyatır. :A
Eda Ece'nin Yasak Elma'da yaptığı gibi her sezon başka bir saç rengi ile başlar. :A

İstisnalar kaideleri bozmaz, maç zamanları reytingler %99 düşer. UEFA ve Avrupa maçları reytingleri daha da düşürüyor, perşembe oranlarında gördük geçtiğimiz haftalarda zaten. Evde bir ekran olduğunu düşünün, o ekran maça giderse TV oranı da düşer doğal olarak. Bizler tek reyting görüyoruz ama kanallara share, saatlik ve belli periyotlar halinde detaylı reytingler ulaşıyor. Yani bu tarz erteleme, hangi yapımların etkilediği vs. kararlar doğal olarak ilk elden alınıyor. :)
Ertelensin diyelim hadi de bu son dakika değişikliği ile maç olacağı kararı çıkmadı zaten belliydi. İlk başta 11 Kasım diyebilir veya tarih açıklamayabilirlerdi.

------

Sen söyleyince sallama olmuyor da ben söyleyince mi sallama oluyor. :A
Ben ciddiyim. Sadece tek fark Hazal'ın burada şoför değil yaya olması. Konu yine aynı yere bağlanıyor ama. :A

Ertelensin diyelim hadi de bu son dakika değişikliği ile maç olacağı kararı çıkmadı zaten belliydi. İlk başta 11 Kasım diyebilir veya tarih açıklamayabilirlerdi.
Bu da bence bir PR çalışması olabilir, çok mantıklı olur. Ek olarak belki bölümlerde bir sıkıntı çıkmıştır, pandemi dönemindeyiz bir sıkıntı olmuş olabilir, stoktan gitmek istiyorlar haliyle. Maç olayı benim fikrimdi, tam nedenini bilmiyoruz sonuçta. :)

İstisnalar kaideleri bozmaz, maç zamanları reytingler %99 düşer. UEFA ve Avrupa maçları reytingleri daha da düşürüyor, perşembe oranlarında gördük geçtiğimiz haftalarda zaten. Evde bir ekran olduğunu düşünün, o ekran maça giderse TV oranı da düşer doğal olarak. Bizler tek reyting görüyoruz ama kanallara share, saatlik ve belli periyotlar halinde detaylı reytingler ulaşıyor. Yani bu tarz erteleme, hangi yapımların etkilediği vs. kararlar doğal olarak ilk elden alınıyor. :)
Bal gibi de bozar, Yasak Elma çatır çatır yükseldi maça-maçlara rağmen. :Z

Allah korusun. Pera Palas için değiştirmedi mi saçlarını? Dizi çekimleri bitti. Eski rengine niye geri dönmüyor? :A
Fatih Bey öyle istemiştir. :A

Ben ciddiyim. Sadece tek fark Hazal'ın burada şoför değil yaya olması. Konu yine aynı yere bağlanıyor ama. :A
Canim benim bu Kore dizisi Oasis'ten uyarlama, kaza kısmı her dizide olabilecek bir sahne hemen bir diziye benzettin diye klişelik falan yok, git sen manyak sürüsünü izle. :A