Konusu klişesiz ve harika duruyor. Senaristi duymadım ama bugün geçmişine inerim biraz.Bence çok iyi bir iş olacak ya
Konusu klişesiz ve harika duruyor. Senaristi duymadım ama bugün geçmişine inerim biraz.Bence çok iyi bir iş olacak ya
Hazal ve Buğra partner olmasını istediğim isimlerdi çok iyi olacak bu iş bence. Orijinalini bulabilsem bi göz atacaktım da hiçbir yerde bölümleri yok.Dizinin tutmamasının Medyapım'la ne alakası var?
Anlık mood.
Orası da doğru, çok donuk kalıyorlardı. Başta Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy olmak üzere Cam Tavanlar'ın başrolleri ana kadromuzun yanından geçemez.
Heyecan zirve.
Konusu klişesiz ve harika duruyor. Senaristi duymadım ama bugün geçmişine inerim biraz.
Hazal ve Buğra partner olmasını istediğim isimlerdi çok iyi olacak bu iş bence. Orijinalini bulabilsem bi göz atacaktım da hiçbir yerde bölümleri yok.
Ben Oasis yazınca hep şu bilim-kurgu konulu yabancı dizi çıkıyor ama bu Japon dizisini bulamadım bir türlü, eğer varsa bakarım abla.Bende duymadım araştır bakalım neymiş kimmiş
------
Ben bulmuştum galiba bölümleri bakayım da atayım sana
Ben Oasis yazınca hep şu bilim-kurgu konulu yabancı dizi çıkıyor ama bu Japon dizisini bulamadım bir türlü, eğer varsa bakarım abla.
Aslında benim aklıma gelmezdi ama her açıdan çok yakışacakları belli, oyunculuk manasında da seviye farkı neredeyse yok. Ben kore dizisi diye ön yargılı yaklaştım ama yokmuş artık yapacak bir şey yok.Hazal ve Buğra partner olmasını istediğim isimlerdi çok iyi olacak bu iş bence. Orijinalini bulabilsem bi göz atacaktım da hiçbir yerde bölümleri yok.
Med olsaydı tutardıDizinin tutmamasının Medyapım'la ne alakası var?
Anlık mood.
Orası da doğru, çok donuk kalıyorlardı. Başta Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy olmak üzere Cam Tavanlar'ın başrolleri ana kadromuzun yanından geçemez.
Heyecan zirve.
Ozan Dolunay tek başına dev bir kadro, diğerlerinin pek önemi yok.Bu dizinin kadrosu neden bu kadar kötü. 😱 Selen Öztürk ve Nezaket Erden hariç ne tanıdığım ne de iyi bulduğum biri var...
Karelere bakarsak o işte umut veriyor.
Onun asıl yeri ya Selen Öztürk'ün ya da Nezaket Erden'in arkası, gerçi konuda yazan diğer yan roller bile ondan iyi olabilir.Ozan Dolunay tek başına dev bir kadro, diğerlerinin pek önemi yok.
Kanald de tutturdu showda da tuttururduShow'da?
Ona parlak dönemlerini KargaSeven yaşattı.Kanald de tutturdu showda da tuttururdu
Böylelikle yapay durmuyor işte ne güzel, hem artık Filiz Elibol yok maalesef, Gece var...@slhttnmtl Hazal'a söyle ki bu imaj ne böyle saçı anladım kaş niye öyle sanki başkası duruyor fotoda
------
Tamamen filiz imajı gitmiş
Oyuncu hazal olmasaydı sne : 🤮🤢🤢🤮🤢🤢🤮🤢🤢🤮🤢🤮🤢Böylelikle yapay durmuyor işte ne güzel, hem artık Filiz Elibol yok maalesef, Gece var...
Yo ilk sayfada da var zaten Hazal'a gayet de yakıştı bu saç rengi.Oyuncu hazal olmasaydı sne : 🤮🤢🤢🤮🤢🤢🤮🤢🤢🤮🤢🤮🤢
Satırlarca attığın kusmuk emojisi aklıma geldiYo ilk sayfada da var zaten Hazal'a gayet de yakıştı bu saç rengi.
Hazal'ın saçlarına mı? 😱Satırlarca attığın kusmuk emojisi aklıma geldi
Yav hyr bir sevmediğin diziyeHazal'ın saçlarına mı? 😱
Farklı Desenler Feridemin senaristi yessss kaliteli işler çıkaracağı kesin @slhttnmtlBelli olmuş. Bültende Özge Aras yazıyor.
Bakayım demiştim hangi dizilerin senaryosunu yazmış diye ama unuttum. Şimdi baktım, görünce şaşırdım. 😱 Üstelik dün konuşmuştuk daha.Yav hyr bir sevmediğin diziye
------
Farklı Desenler Feridemin senaristi yessss kaliteli işler çıkaracağı kesin @slhttnmtl