'Misafir'den İlk Kareler! Dizinin Kadrosu Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

FOX'un yeni dizisi 'İmkansız'dan ilk kareler!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, kadrosunda; Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Mehmet Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan'ın yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

Senaryosunu Özge Aras’ın 'Oasis'ten uyarladığı dizi;, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesini konu alıyor.

Kod adı İmkansız, yakında FOX'ta!

Selen Öztürk ve Nezaket Erden dizi adına çok iyi isimler.
Senaristin kim olduğunu hala bilmiyor muyuz.

Kadro iyi değil, Hazal'ın saçları çok kötü bir an önce eskiye dönmeli. Bülent Şakrak'ın imajı da komedi filmlerinden fırlamış gibi. Beğenmedim.

Fotoğraflar güzel duruyor. Selen Öztürk ve Nezaket Erden de iyi isimler. Beren Gençalp de çocuk oyuncular arasında iyi seçim olmuş. Senaristi bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama güzel bir iş geliyor bence.

Hazal'ın saçının nesini beğenmiyorsunuz çok yakışmış halbuki.

Bu dizinin kadrosu neden bu kadar kötü. 😱 Selen Öztürk ve Nezaket Erden hariç ne tanıdığım ne de iyi bulduğum biri var...

Karelere bakarsak o işte umut veriyor.
------

Sonunda benim gibi düşünen biri, az abartsam eski halinden güzel de derim.

Reactions: Özgür
Pera Palas için boyattığı ilk zamanlar pek alışamamıştım ama şimdi çok güzel duruyor bence.

Kadroya da takılma fazla klasik Medyapım yan rollere fazla yüklenmemişler Kadın gibi çocuk oyuncu fazla diye herhalde.

Reactions: slhttnmtl
Aynen o canlı yayın fotoğraflarında falan garip geldi.

Bizim Hikaye'de de aslında bilinmeyen aşırı isim geldi geçti de alakasız olarak Cam Tavanlar patladı ve kötü kadroydu, ondan yorumum.

Reactions: Özgür and cookies
Aynen o canlı yayın fotoğraflarında falan garip geldi.

Bizim Hikaye'de de aslında bilinmeyen aşırı isim geldi geçti de alakasız olarak Cam Tavanlar patladı ve kötü kadroydu, ondan yorumum.
Cam Tavanlar'da Bensu ve Kubilay'ın yeteneksizliği ve uyumsuzluğu sonunu getirdi.
Burada ana ekip iyi.

Cam tavanlar medyapım değildi
Dizinin tutmamasının Medyapım'la ne alakası var?

Anlık mood.

Cam Tavanlar'da Bensu ve Kubilay'ın yeteneksizliği ve uyumsuzluğu sonunu getirdi.
Burada ana ekip iyi.
Orası da doğru, çok donuk kalıyorlardı. Başta Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy olmak üzere Cam Tavanlar'ın başrolleri ana kadromuzun yanından geçemez.

@slhttnmtl harika görünüyorlar harika seloo
Heyecan zirve.

Hemde ne zirve büyük heyecanla bekliyorum diziyi