Misafir - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | FOX

Bir yoktum tanıtımın tarihlisi gelmiş artık oha. :A Cuma varken perşembe biraz saçma ama Hazal Kaya perşembe dizi tutturyor. :A (Aşk-ı Memnu, Maral ilk sezon, Bizim Hikaye)

İlk bölümünü ikinci bölümü geldiğinde falan izleyebilirim anca ama bekliyoruz bakalım heyecan dolu bir şekilde. :Z

Son düzenleme:
Fragmanı oldukça beğendim. Hazal ve Buğra uyumunu zaten merakla bekliyordum. Orijinal dizinin hikayesi de oldukça iyi diyor izleyenler. Bir de şu Buğra'nın Hazal'ı kurtardığı sahneye yükselmiş herkes orijinalinde çok iyi sahneymiş diye. :A Bulursam izleyeyim bi. :A

Cuma olabilecek en iyi gündü bence bu dizi için ama Perşembe günü de iş yapacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Tanıtım bence çok güzel olmuş, çok beğendim. Hazal Kaya'nın saçları güzel görünüyor, Buğra Gülsoy'a kısa saç daha çok yakışıyordu bence. Ek olarak Ozan Dolunay'ı da tanıtımda görmek isterdim...

Merakla bekliyorum, perşembe akşamlarım da dolmuş olacak. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bir yoktum tanıtımın tarihlisi gelmiş artık oha. :A Cuma varken perşembe biraz saçma ama Hazal Kaya perşembe dizi tutturyor. :A (Aşk-ı Memnu, Maral ilk sezon, Bizim Hikaye)

İlk bölümünü ikinci bölümü geldiğinde falan izleyebilirim anca ama bekliyoruz bakalım heyecan dolu bir şekilde. :Z
Aşkmiii :Z :A

2. fragman çok güzel olmuş. Hatta ilkinden daha iyi ve vurucu… Gece'ye “Adın Güneş olsun mu” kısmı çok iyi.