Zıkkım içAyy siz için sütü, ben şöminenin karşısında sıcak kırmızı şarabımı içiyorum
Zıkkım içAyy siz için sütü, ben şöminenin karşısında sıcak kırmızı şarabımı içiyorum
Zaten Cüneyt bey yok ve bu ecünnü geliyor @Forumdash @Yiğitt dısında baska dizi arkadaşı bulamıcak gibi gerçi Çağatayın şu yeni halinden sonra Yiğitin hala oradan koşmasıda tuhafO adam sadece fragman için varmış, dizide olmayacak.
@Yiğitt hepinize bedelZaten Cüneyt bey yok ve bu ecünnü geliyor @Forumdash @Yiğitt dısında baska dizi arkadaşı bulamıcak gibi gerçi Çağatayın şu yeni halinden sonra Yiğitin hala oradan koşmasıda tuhaf
sen ve @MasacRE hariç diziyi forumun yarıdan çoğu tamamladı be
Ben 6 bölüm izledim @MasacRE hiç izlemedisen ve @MasacRE hariç diziyi forumun yarıdan çoğu tamamladı be2.sezona da bakacaklar çünkü çerezlik dizi zahmeti - külfeti yok. Popüleriteden geri kalmayacaklar. Gömmek için izleyecekler.Sinema ve dizi endüstrisini revizyona ugratacak yorumlarla(!) yine izleyeceklerSöyletme beni
Gerek yok izlemeyin. İzlediğinizde en büyük dalgayı ben geçccem söylim
Ne yapsak yaranamıyoruz sanadaGerek yok izlemeyin. İzlediğinizde en büyük dalgayı ben geçccem söylim
Noldu izlicen miNe yapsak yaranamıyoruz sanadaYaşlı insanları memnun etmek zor
Belki ilk sezonu tamamlarım ikinci mümkün değilNoldu izlicen miValla dalga geccem sen izlersen peşinen söylim
Zaten o iki bölümü izleyince bu sefer dicen 2.sezonu da belki izlerimBelki ilk sezonu tamamlarım ikinci mümkün değil
Okadar diyorsun bakalım beğenirmiyim beğendim tek bölüm olmamıstı henüzZaten o iki bölümü izleyince bu sefer dicen 2.sezonu da belki izlerim
Ben benle TVD izleyen Çiğdem için sever diyorum. Benle 1687563258638856 tane dizi izleyen Çiğdem için demiştim. Şuanki Çiğdem kim bilmıyorumOkadar diyorsun bakalım beğenirmiyim beğendim tek bölüm olmamıstı henüz
Öyle duruma düştüki kanal CW ortağım diyemiyorsun artıkBen benle TVD izleyen Çiğdem için sever diyorum. Benle 1687563258638856 tane dizi izleyen Çiğdem için demiştim. Şuanki Çiğdem kim bilmıyorum
Evet cok değştin. Hele @destere nin olmayışı hepten değiştirdi seniÖyle duruma düştüki kanal CW ortağım diyemiyorsun artık
Dizide fantastik öğe yok aksiyon öğe yok nasıl sevecem
Ooo @Harunnn60 da saldın üstümüzeEvet cok değştin. Hele @destere nin olmayışı hepten değiştirdi seni@Harunnn60
izle de gör. Her gece bunun tartişmasını yapmıcaz heralde
Benim için değil kendin için yapOoo @Harunnn60 da saldın üstümüze
İlk sezonu tamamlamayı düşünüyorum zaten biliyorsun senin için hallederiz bu hafta sonu
Bu diziye ben zaten sizin hatrınıza başlamıştım yanı benim bunu izlememem değil izliyor olmam bana uymuyorBenim için değil kendin için yapÖyle yarım yamalak bırakaılacak şey değil
Kadir inanır bile inanmaz bunaBu diziye ben zaten sizin hatrınıza başlamıştım yanı benim bunu izlememem değil izliyor olmam bana uymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?