Miray Akay 'Benim Adım Gültepe' Dizisinde!

Kimse de öyle bişey diyemez :T: AS'nin totalin dibi oldugunu kimse inkar edemez:X Kaldı ki dizi miadını doldurmuş dizidr.

O haberi nerden buldun bee???
lö senin karadayı 1 sezonda total oldu as a ne laf ediyon:F

haber değil ki reklam şirketlerine gir fiyatları yazıyor :A

Kimse de öyle bişey diyemez :T: AS'nin totalin dibi oldugunu kimse inkar edemez:X Kaldı ki dizi miadını doldurmuş dizidr.

O haberi nerden buldun bee???

İyi :X
profilime girip görünür yapsın beni sen de aracı olmaktan kurtul :F daha farketmemiştir o şopar :F

Kayıp ve AŞK dizisininde fragmanı 3 milyonu geçmişti :D
Tabii bu konuda haklı olabilirsin ama Kara Para Aşk izleyicisi benim gibi daha çok orta yaş kesimden oluşuyor.:X

Tuba vs. Engin 30'lu yaşlarında 20 yaş altı gençlere fazla hitap ettiğini düşünmüyorum.:X

Var 20 yaş altı izleyici yok demiyorum ama sosyal medyada görebilirsin en çok hangi oyunculara hayran olduklarını.:X

Tabii bu konuda haklı olabilirsin ama Kara Para Aşk izleyicisi benim gibi daha çok orta yaş kesimden oluşuyor.:X

Tuba vs. Engin 30'lu yaşlarında 20 yaş altı gençlere fazla hitap ettiğini düşünmüyorum.:X

Var 20 yaş altı izleyici yok demiyorum ama sosyal medyada görebilirsin en çok hangi oyunculara hayran olduklarını.:X
Bilemem artık :D

oyunculuğu hakkında hiçbir fikrim yok ama zeynep günay tan varsa işin içinde, kızda ki en uç cevheri bulup gün yüzüne çıkarır :)