O da güzel diziydi.Senin Karagül'ünü yesinler.iyi hatirlattin o zamanlari simdi. @Yiğitt bunun Karagül'ünden neler cektik beee
O da güzel diziydi.Senin Karagül'ünü yesinler.iyi hatirlattin o zamanlari simdi. @Yiğitt bunun Karagül'ünden neler cektik beee
O da güzel diziydi.Ben o zamanlar anti Medcezir'ciydim, Medcezir'in finaline haftalar kala ben diziye başlamıştım. Kanal D'nin 'Kayıp' dizisiyle aynı gün başlamıştı, ben Kayıp'çıydım o dönem... @denizz19
Kayıp da çok kaliteli bir işti, kadrosu ve atmosferiyle ekranların en farklı ve özel işlerinden... Karagül'ü aileler izliyordu genelde, TOTAL savunucumuz @denizz19 tabi ki başrol savunucuydu. Sürükleyici, olaylı bir işti ama koca 4-5 sezon kanalı da yapımı da sırtladı valla.Aaaa evet hatirladim simdi. Ama Kayip da güzel diziydi, hakkini vermek lazim.
Karagül'üm de Karagül'üm diye diye kafamizin etini yedi bu marulkafa @denizz19
10 bölüm anca öyleydi sonradan Karagül'ün altında kaldı AB'de de tarih yalan söylemezHadi oradan be AB'de canına okuyordu.
Fark-ı KaragülKayıp da çok kaliteli bir işti, kadrosu ve atmosferiyle ekranların en farklı ve özel işlerinden... Karagül'ü aileler izliyordu genelde, TOTAL savunucumuz @denizz19 tabi ki başrol savunucuydu. Sürükleyici, olaylı bir işti ama koca 4-5 sezon kanalı da yapımı da sırtladı valla.
1 bölüm de olsa ezdi mi ezdi, konu kapanmıştır.10 bölüm anca öyleydi sonradan Karagül'ün altında kaldı AB'de de tarih yalan söylemez
------
Fark-ı Karagül
Totaldeki hezimet peki1 bölüm de olsa ezdi mi ezdi, konu kapanmıştır.
Hezimet ile ne alakası var, her bölüm masa örtüsü çekme, dayak, kavga olursa bir dizide tabi zirveyi alır.Totaldeki hezimet peki
Totaldeki hezimet peki
Yeni haber sanıyoruz sonraKonu uplatırken kimseye sormayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?