O da güzel diziydi.Senin Karagül'ünü yesinler.iyi hatirlattin o zamanlari simdi. @Yiğitt bunun Karagül'ünden neler cektik beee
![]()
O da güzel diziydi.Senin Karagül'ünü yesinler.iyi hatirlattin o zamanlari simdi. @Yiğitt bunun Karagül'ünden neler cektik beee
![]()
O da güzel diziydi.Ben o zamanlar anti Medcezir'ciydim, Medcezir'in finaline haftalar kala ben diziye başlamıştım. Kanal D'nin 'Kayıp' dizisiyle aynı gün başlamıştı, ben Kayıp'çıydım o dönem... @denizz19
Kayıp da çok kaliteli bir işti, kadrosu ve atmosferiyle ekranların en farklı ve özel işlerinden... Karagül'ü aileler izliyordu genelde, TOTAL savunucumuz @denizz19 tabi ki başrol savunucuydu. Sürükleyici, olaylı bir işti ama koca 4-5 sezon kanalı da yapımı da sırtladı valla.Aaaa evet hatirladim simdi. Ama Kayip da güzel diziydi, hakkini vermek lazim.
Karagül'üm de Karagül'üm diye diye kafamizin etini yedi bu marulkafa @denizz19![]()
10 bölüm anca öyleydi sonradan Karagül'ün altında kaldı AB'de de tarih yalan söylemezHadi oradan be AB'de canına okuyordu.![]()
Fark-ı KaragülKayıp da çok kaliteli bir işti, kadrosu ve atmosferiyle ekranların en farklı ve özel işlerinden... Karagül'ü aileler izliyordu genelde, TOTAL savunucumuz @denizz19 tabi ki başrol savunucuydu. Sürükleyici, olaylı bir işti ama koca 4-5 sezon kanalı da yapımı da sırtladı valla.![]()
1 bölüm de olsa ezdi mi ezdi, konu kapanmıştır.10 bölüm anca öyleydi sonradan Karagül'ün altında kaldı AB'de de tarih yalan söylemez
------
Fark-ı Karagül![]()
Totaldeki hezimet peki1 bölüm de olsa ezdi mi ezdi, konu kapanmıştır.![]()
Hezimet ile ne alakası var, her bölüm masa örtüsü çekme, dayak, kavga olursa bir dizide tabi zirveyi alır.Totaldeki hezimet peki![]()
Totaldeki hezimet peki![]()
Yeni haber sanıyoruz sonraKonu uplatırken kimseye sormayacağım.![]()