Mine Tugay'dan Ender Mesajı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
thumbnail_1405002932.jpg

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez ve Mine Tugay'ın yer aldığı Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir'de şok ayrılık yaşandı.

Sezon finalinden sonra oldukça konuşulan konuyla ilgili Ay Yapım açıklamada bulundu. Bu açıklamadan sonra rolüyle birçok kişinin beğenisini kazanan Mine Tugay bir nevi veda tweeti attı.

Medcezir ile hafızalara kazınan Ender Serez'in veda tweeti:

Adsız.png

Ender yoksa bende yokum, daha da izlemem diziyi hatta sezon finalinide izlemeyeceğim.:(

Dev bir iddia daha var aslında ama neyse.:A ( Ay Yapım set şartlarını beğenmemiş Mine. İddia Kardeşi kaybolduğunda setten izin vermemeleri.😱)

Mine Tugay'sız Medcezir zor olacak. Hayırlısı olsun. Kariyerinde başarılar dilerim. İyi bir oyuncu kendisi. Yine iyi dizilerde görürüz umarım kendisini. :)

Mert kim bilir nasıl üzülecek çok zor dönemler bekliyor onu. Hele Selim çöküşe geçer herhalde çok sevdiği Ender'i onu aldattı ve öldü. Çok kötü bir veda oldu bu be. :(

Bakalım Mine Tugay yerine kim katılacak diziye? Gerçi yerine biri de gelmeyebilir bekleyip görelim. :)

Sende haklısın bee hacı benim içinde Aliye'de Defne karakteriyle tam bir efsaneydi :bhr:
ben şaka yapmıyorum behzat ç.dekiş karakteri en iyisiydi bence :X
öbgz nin de medceriden aşağı kalır yanı yoktu en kötü sezonu olan 3.sezonuyla zaten oradaki rolü sayesinde ender oldu :X