Aksam gazetesinin son zamanlarda doğru çıkan pek haberi yokArkadaslar @beyazsoy bile haberin uydurma oldugunu düşünüyorsa haber kesinlikle yalan
Muhabirden haber istiyorlar onlarda bulamayınca onlarda düşünüp senaryo yazıyorlar iste)))
Arka sokaklara gelsinAahemen oralara gelmem lazim
Ayol bn senin yerinde olcaktim üniversite sınavını. birakip minenin pesinden kosardim
Arka sokaklara gelsinAahemen oralara gelmem lazim
Ayol bn senin yerinde olcaktim üniversite sınavını. birakip minenin pesinden kosardim
Bi de ülkeye arka sokakların ne zararı var diyor)))
cnm mine tugay kalp hırsızı dizisinden ne bekliyordu acaba eğer bekleseydi belkide şuan iddalı bir diziden teklif almış oynuyor olucaktı hemen ne acelesi vardı yanı saçma sapan bir diziyi kabul etti 🙂🙂🙂
sen büyü yaptın kadına sanki bilmiyoruz.sscnm mine tugay kalp hırsızı dizisinden ne bekliyordu acaba eğer bekleseydi belkide şuan iddalı bir diziden teklif almış oynuyor olucaktı hemen ne acelesi vardı yanı saçma sapan bir diziyi kabul etti 🙂🙂🙂
Of of basrol hırsı öldürdü kadinimicnm mine tugay kalp hırsızı dizisinden ne bekliyordu acaba eğer bekleseydi belkide şuan iddalı bir diziden teklif almış oynuyor olucaktı hemen ne acelesi vardı yanı saçma sapan bir diziyi kabul etti 🙂🙂🙂
Tanıdığımdan söylemiyorum bunları, sadece masa başı haber olduğunu düşünüyorum...Çok mu iyi tanıyorsun.
İçini kimse bilemez, bilmiyoruz.
@Yiğitt i bosver sen o mineyi hiç sevmiyorTanıdığımdan söylemiyorum bunları, sadece masa başı haber olduğunu düşünüyorum...
Biraz etkilenmiştir tabii, ama psikolojisinin bozulduğu kısmına çok da inanmıyorum açıkçası...
Arka sokaklarda polis olur belki@Yiğitt i bosver sen o mineyi hiç sevmiyorAma ben aşığım [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?