Mine Tugay Uzman Yardımı Almaya Başladı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Başarılı oyuncu Mine Tugay uzman yardımı almaya başladı.

Nedeni ise Medcezir dizisinde anlaşmazlıklar sebebiyle ayrılması ve Kalp Hırsızı dizisinin yayından kaldırılması. Medcezir dizisi ile çok sevilen oyuncu iddalara göre ücret konusunda anlaşamayıp , Medcezir dizisinden ayrılmıştı. Yeni dizisi Kalp Hırsızı 7. bölümden yayından kaldırılınca Mine Tugay uzman yardımı almaya başladı. İki dizisinde ard arda sorunlar sorun yaşayan oyuncunun psikolojisi bozuldu. Akşam Gazetesi'nin haberine göre morali çok bozulan oyuncu uzman desteği almaya başladı.

15411.jpg

Yalan ya :( ınstagram hesabını takip edin ! bu kadın bu tür seyleri takacak bir insan değil
şuan kendisini gezmeye adamış :) :)

akşam gazetesi biraz araştırma yapsa keşke!

Ayyyy kiyamam :bhr: keske trabzona gelseydi ben ona uzmanlikta yapardım kardeşlikte sevgililikte dostlukta :bhr: :bhr: Üzülme Minem @xemrexxx le bir olup meryemin dizisine alcaz seni :bhr:
@Çiğdem- bunlar hep ali bilgin yüzünden :bağır:

Yalan ya :( ınstagram hesabını takip edin ! bu kadın bu tür seyleri takacak bir insan değil
şuan kendisini gezmeye adamış :) :)

akşam gazetesi biraz araştırma yapsa keşke!
İnşallah yalandir yoksa çok üzülürüm aşkıma neler oldu diye :T

@cookies benim gercek resmimi görsen böyle konuşmazsın :D
Gostermemistin ki :bağır:
Hem mine dış guzellige degil iç guzellige onem veriyordur universiteyi istanbulda okursam gitcem ariycam bulcam kadini gerekirse gaye Sökmen ajansinin kapisinda dikilirim :bhr: sen cvsindeki videoyu izledin mi superdi gir gaye sokmen .com a izle :bhr:

Ben de bu haberin doğruluğuna inanmıyorum. Ama haber gerçekse geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden.