Sen ne yap biliyormusun @MasacRE ile bizim izlediğimiz ortak dizileri gördükçe onu izle@MasacRE ve @Forumdash kötü yola sürüklüyor beni...
Sen ne yap biliyormusun @MasacRE ile bizim izlediğimiz ortak dizileri gördükçe onu izle@MasacRE ve @Forumdash kötü yola sürüklüyor beni...
Ahahah nasıl yapabiliyorsunuzAa o da vardı 😱 Soruyu görmedim de onun için destereyi beklemeye devam edeceğim, bence o da izlememiş olur geldiğinde
İlk anda izlemeyince gidiyor zatenAhahah nasıl yapabiliyorsunuzDüşünemedim bile
İlk sezonu ben izlemiştim tek ona da sormustum o da tek izlemiş. 2.sezonu da tek izlemiştir benceİlk anda izlemeyince gidiyor zaten3. sezonla bağlamış oluruz hem fena mı olur
İlk sezonu ben de tek izledim de sen yokken 2. sezonu çıkmıştı işte destere ile konuştuk forumdash'ı bekleyelim o gelince izleriz dedik. Sonra o gitti sen geldin ve senin izlemiş olduğunu öğrendim ben, onun daha haberi yok tabiİlk sezonu ben izlemiştim tek ona da sormustum o da tek izlemiş. 2.sezonu da tek izlemiştir bence
Konusmayı şimdi hatırladımİlk sezonu ben de tek izledim de sen yokken 2. sezonu çıkmıştı işte destere ile konuştuk forumdash'ı bekleyelim o gelince izleriz dedik. Sonra o gitti sen geldin ve senin izlemiş olduğunu öğrendim ben, onun daha haberi yok tabi
Gerçekten bacımı sevseydi gelirdi. Ama başka bi yavuklu bulmuş ki gelmiyor artık@Çiğdem , abiciğin ne diyor 😱
Gerçekten bacımı sevseydi gelirdi. Ama başka bi yavuklu bulmuş ki gelmiyor artıkYa da bacım yasak etti face'de görüşüyorlar@Harunnn60
@Çiğdem , abiciğin ne diyor 😱
En geç Ekimde burdaKonusmayı şimdi hatırladımBence izle o daha geri filan dönmez
Evet ekim ayında geliyor. Doğum gününde ugrayabilirse ugrayacak asfdgashfjaskEn geç Ekimde burda@Harunnn60
Erken gidince erken geliyor geçen yıl gibiGerçi erken gelincede erken gidiyorGeç gelmesi iyi gibi
Aaa şuda dikkatimi çekiyor ben yokkende beni nişşanlandı diyordu destereyi öyle diyor sankı görende @Forumdash oda her yıl kayboluyorya her kayboldunda nişan yapıyor sanacak görenGerçekten bacımı sevseydi gelirdi. Ama başka bi yavuklu bulmuş ki gelmiyor artıkYa da bacım yasak etti face'de görüşüyorlar@Harunnn60
Tabi ki nişanlanıyorumAaa şuda dikkatimi çekiyor ben yokkende beni nişşanlandı diyordu destereyi öyle diyor sankı görende @Forumdash oda her yıl kayboluyorya her kayboldunda nişan yapıyor sanacak gören@Harunnn60 @MasacRE
Sen en iyisi askere almışlardır diye düşün, senin için en iyisi oAaa şuda dikkatimi çekiyor ben yokkende beni nişşanlandı diyordu destereyi öyle diyor sankı görende @Forumdash oda her yıl kayboluyorya her kayboldunda nişan yapıyor sanacak gören@Harunnn60 @MasacRE
Sen en iyisi askere almışlardır diye düşün, senin için en iyisi o
Öye düşünüyoruzda ben gitmem diyorduTabi ki nişanlanıyorumresmiyete dökmek gerek
o evleniyordu ben evlenmedim yeni yasa cıkana kadarÖye düşünüyoruzda ben gitmem diyordu@Forumdash Abicimin belkide haremi vardır İbo tatlıses gibi@Harunnn60
Gitmem diyordu ama yakalanmıştır belkiÖye düşünüyoruzda ben gitmem diyordu@Forumdash Abicimin belkide haremi vardır İbo tatlıses gibi@Harunnn60
Gitmem diyordu ama yakalanmıştır belkiGerçi kaçak mıydı yoksa okuyor gösterip uzatıyor muydu onu da bilmiyoruz
Okulu biteli çok oldu askerede gitmicem diyordu ama yakalayıp kafese tıkmıs olabilirler 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60o evleniyordu ben evlenmedim yeni yasa cıkana kadarMal varliğimi mi paylaşacam? Bi de nafaka ömür boyu nerdeyse
O bedelli yapmiştir bacımOkulu biteli çok oldu askerede gitmicem diyordu ama yakalayıp kafese tıkmıs olabilirler 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60
Para veriyorsa askere gitmesi saçma okadar parayı verip gitmek yerine bedava yapsınlar ben erkek olsaydım para verdiğim yere askerlik yapmaya gitmezdimO bedelli yapmiştir bacım20 gün ona müebbet gibi gelmiştir. Malum kadına dair tek bişey yokKadına kadın bile diyecek K harfi bile yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?