Netflix Mindhunter - Dizi Yorumları

Sen başlayana kadar bir yıl geçer artık
Karar vermen 1 yıl sürdüğü düşünülürse

Biliyorum bu diziyi ben de başlayamamiştim
Forumda birisi soğutmuştu onun yorumlarini okurken ama kimdi unuttum
Sen izledin diye hatırlıyorum
Karar verme değil, o ara konuşulmuştu ama başlamayınca unutuldu gitti işte
Bir @destere baktı beğenmedi ama o her tarafta herifler var kız mız yok diye kaçmıştır diziden

Karar verme değil, o ara konuşulmuştu ama başlamayınca unutuldu gitti işte
Bir @destere baktı beğenmedi ama o her tarafta herifler var kız mız yok diye kaçmıştır diziden
Şuan izleymem ama boşlukta bakabilirim. True Detective ilk sezon gibi ilgi çekici olursa 2.sezona bile TD gibi şans verebilirim

Şuan izleymem ama boşlukta bakabilirim. True Detective ilk sezon gibi ilgi çekici olursa 2.sezona bile TD gibi şans verebilirim
True Detective de haftaya başlıyormuş, izleyecek misin güncel yoksa onu da erteleyecek misin?

True Detective de haftaya başlıyormuş, izleyecek misin güncel yoksa onu da erteleyecek misin?
Yok izlemeyi düşünmuyorum
Yorumlar iyi gelirse ertelerim. İzlememe sebeim kesinlikle başrolün zenci olup dizinin havasının bozulması

Yok izlemeyi düşünmuyorum
Yorumlar iyi gelirse ertelerim. İzlememe sebeim kesinlikle başrolün zenci olup dizinin havasının bozulması
La bırak başrolün ırkını diziye bak sen
Tamam 2. sezon ilkine göre zayıftı ama yine de sağlam dizi
Hem belki 3. sezon da 1'in ayarında olur?

La bırak başrolün ırkını diziye bak sen
Tamam 2. sezon ilkine göre zayıftı ama yine de sağlam dizi
Hem belki 3. sezon da 1'in ayarında olur?
Öyle deme kendi sorunlarını (abd) izlemek ne bileyim. Sizin sorununuz ırkcılık. Irkcılar alınmasın diye dizinin konseptini bozuyorlar

Öyle deme kendi sorunlarını (abd) izlemek ne bileyim. Sizin sorununuz ırkcılık. Irkcılar alınmasın diye dizinin konseptini bozuyorlar
Ben bakmadım fragmanına konusuna falan 3. sezonun da kötü bir şey çıkacağını zannetmiyorum bu diziden. Hem o kadar ara veriyorlar güzelce hazırlanmışlardır mutlaka

Ben bakmadım fragmanına konusuna falan 3. sezonun da kötü bir şey çıkacağını zannetmiyorum bu diziden. Hem o kadar ara veriyorlar güzelce hazırlanmışlardır mutlaka
Sen bi bak o zaman
Beğenırsen ve eleştiriler düzgün gelirse zaten kaliteden kendimi yoksun bırakmam