OlabilirDestere
OlabilirDestere
Sen başlayana kadar bir yıl geçer artıkKarar vermen 1 yıl sürdüğü düşünülürse
Karar verme değil, o ara konuşulmuştu ama başlamayınca unutuldu gitti işteBiliyorum bu diziyi ben de başlayamamiştimForumda birisi soğutmuştu onun yorumlarini okurken ama kimdi unuttumSen izledin diye hatırlıyorum
Şuan izleymem ama boşlukta bakabilirim. True Detective ilk sezon gibi ilgi çekici olursa 2.sezona bile TD gibi şans verebilirimKarar verme değil, o ara konuşulmuştu ama başlamayınca unutuldu gitti işteBir @destere baktı beğenmedi ama o her tarafta herifler var kız mız yok diye kaçmıştır diziden
True Detective de haftaya başlıyormuş, izleyecek misin güncel yoksa onu da erteleyecek misin?Şuan izleymem ama boşlukta bakabilirim. True Detective ilk sezon gibi ilgi çekici olursa 2.sezona bile TD gibi şans verebilirim
Yok izlemeyi düşünmuyorumTrue Detective de haftaya başlıyormuş, izleyecek misin güncel yoksa onu da erteleyecek misin?
La bırak başrolün ırkını diziye bak senYok izlemeyi düşünmuyorumYorumlar iyi gelirse ertelerim. İzlememe sebeim kesinlikle başrolün zenci olup dizinin havasının bozulması
Öyle deme kendi sorunlarını (abd) izlemek ne bileyim. Sizin sorununuz ırkcılık. Irkcılar alınmasın diye dizinin konseptini bozuyorlarLa bırak başrolün ırkını diziye bak senTamam 2. sezon ilkine göre zayıftı ama yine de sağlam diziHem belki 3. sezon da 1'in ayarında olur?
Ben bakmadım fragmanına konusuna falan 3. sezonun da kötü bir şey çıkacağını zannetmiyorum bu diziden. Hem o kadar ara veriyorlar güzelce hazırlanmışlardır mutlakaÖyle deme kendi sorunlarını (abd) izlemek ne bileyim. Sizin sorununuz ırkcılık. Irkcılar alınmasın diye dizinin konseptini bozuyorlar
Sen bi bak o zamanBen bakmadım fragmanına konusuna falan 3. sezonun da kötü bir şey çıkacağını zannetmiyorum bu diziden. Hem o kadar ara veriyorlar güzelce hazırlanmışlardır mutlaka
2019 yazında odakla bari kendini, hâlâ geç kalmış sayılmazsın
Ne zaman izledin 😱
Yoo izlicem demişim ama izleyememişim
Agustos ortasında başlıyormuş. Dönüşte de izleyemem yani2019 yazında odakla bari kendini, hâlâ geç kalmış sayılmazsın
İlk sezonu diyorumYoo izlicem demişim ama izleyememişim
Agustos ortasında başlıyormuş. Dönüşte de izleyemem yani
Ne zaman izledin 😱
Yok ayoll bir yerde yorum yaptım hattaİlk sezonu diyorumSize teklif etmeyecektim bak yine dayanamadım
Yok ayoll bir yerde yorum yaptım hattaDizi eski zamanda geçiyor
İlk sezonu diyorumSize teklif etmeyecektim bak yine dayanamadım
Nasıl izlenir mi dizi, 16 Ağustos'ta yeni sezonu geliyormuş.Yoo izlicem demişim ama izleyememişim
Bir yerde yorum yaptım eminim, polis olaylı bir dizi yani ilk bölüm polisler vardı ve eski zamanda geçiyorduYoo izlicem demişim ama izleyememişim
2.sezon agustos ortası işte. 2.sezonu sen çoktan izlemiş olursun ben de tek izleyememİlk sezonu diyorumSize teklif etmeyecektim bak yine dayanamadım
Benim sevdiğim türden ama sizi çeker mi bilmiyorumNasıl izlenir mi dizi, 16 Ağustos'ta yeni sezonu geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?