Mimiklerinizi Kullanabiliyor musunuz ?

kullanırım aslında gerçekten iyi rol yapacağımı düşünüyorum ama kendimi hiç izlemedim :D oyunculuk bana göre değil zaten ben her istediklerini yapmam kendi karakterimin senaryosunu kendim yazarım :kiki:
tabi bunlar hayaldi sadece :D

Ikınmayı mimiklerinle yapabilirsen yeterli :D

değişik bir yetenek lazım onun için zıçarken insanların mimik yaptığını bilmezdim:))

sadece kabızsan yüzünde hafif morarmalar kızarmalar olabilir ama mimik yaparak tuvalet ihtiyacını gideren bir vatandaş bilmiyorum sen tanıyormusun?

değişik bir yetenek lazım onun için zıçarken insanların mimik yaptığını bilmezdim:))

sadece kabızsan yüzünde hafif morarmalar kızarmalar olabilir ama mimik yaparak tuvalet ihtiyacını gideren bir vatandaş bilmiyorum sen tanıyormusun?
ıkınmayı oyuncular doğum için kullanıyorlar neyse :D

Evet. :D Duyguyu çok iyi yansıtabilirim istersem. Oyuncu olsam anında yılın oyuncusu seçerler beni :lol:

espriyle hakaret arasında ince bir çizgi vardır o çizgiyi aşmamak gerekiyor ben kendime yakıştırmadığım için sohbeti bir yerde sonlandırıyorum genellikle, çünkü espri zeka gerektiren bir iş ama espri yapacağım diye beyinle değilde totoyla düşünmeye başladığımız an sohbeti bitirmek gerekir..

bazen bende aşıyorum sınırı sonra farkına varıyorum hatamın çünkü düzeyli sohbet karşıdakiyle aynı frekansta ve aynı yapıda olduğun müddetçe düzeyini koruyor :)

neyse primcan biz sohbetimize farklı bir zeminde devam ederiz artık:)

espriyle hakaret arasında ince bir çizgi vardır o çizgiyi aşmamak gerekiyor ben kendime yakıştırmadığım için sohbeti bir yerde sonlandırıyorum genellikle, çünkü espri zeka gerektiren bir iş ama espri yapacağım diye beyinle değilde totoyla düşünmeye başladığımız an sohbeti bitirmek gerekir..

bazen bende aşıyorum sınırı sonra farkına varıyorum hatamın çünkü düzeyli sohbet karşıdakiyle aynı frekansta ve aynı yapıda olduğun müddetçe düzeyini koruyor :)

neyse primcan biz sohbetimize farklı bir zeminde devam ederiz artık:)
Çizgin olduğunu bilmek şaşırttı aslında verdiğin cevaplar :D Neyse herkes seviyesini ve kendi prestijini bilir, sen 7d mi 8d mi o açıdan bakmaya devam et dimdirek önüne. Bu gidişle konu dışına da girmeye gerek kalmayacak yakında.

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan