'Milyonluk Resim' Milyoner'in Kopyası mı?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,747
Puanı
1,061
Buyuk-Resim-o-yarismanin-kopyasi-mi-2859.jpeg

Sabah Gazetesi Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ Fox TV'nin yeni yarışma programı "Milyonluk Resim" için kopya yorumunda bulunda. Aytuğ, Selçuk Yöntem'in reyting için program içinde yaptığı tavırları da eleştirdi. İşte o yazıdan bir kısım;

"FOX, sadece 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Selçuk Yöntem'i transfer etmekle kalmamış, yarışmanın ruhunu da adeta kopyalamış Konuk ve sunucunun pozisyonları, para ağacı, jokerler v.s. neredeyse bire bir 'Kim Milyoner Olmak İster?' ile benzeşiyor" diyen Yüksel Aytuğ şöyle devam etti: " Pardon... Çok önemli bir fark (!) var. Yarışmacı, cevaba sıkıştığında telefonla jokerini aramıyor da, stüdyoda bulunan yakınından yardım alıyor... Bana göre programın tek cazip tarafı, Selçuk Yöntem tarafından sunuluyor olması. Ona da sanırım 'Biraz daha canlı, hareketli ol' talimatı gelmiş. Zira çiftçilik yapan Ankaralı yarışmacıyla karşılıklı Fidayda oynamak, reyting artırmanın yeni 'Yöntem'i olmuş!"​

Selçuk Yöntem çok başarılı ve değerli bir isim. Program hakkında hiçbir fikrim yok ama bilgi yarışmaları için en iyi sunuculardan birisi. Reytinglerde de hak ettiği değeri alacağını düşünüyorum zamanla. :X

Allah'tan atv'den guzel ayrılmış. Yoksa Selçuk'a da giydiricekmiş :F yarişmaya bakıcam şimdi internetten :X

Edit:buyuk resim diye arattım (big picture diye algıladı) yabancı tartişma programları çıktı :F @mrt-06 şaşırtmayın adamı yahu :F

Son düzenleme:
ATV'de olsa öve öve bitiremeyeceğini hepimiz biliyoruz o yüzden gül geç. :A

Bu arada programın adı Milyonluk Resim. :A @mrt-06

Sonuç olarak ciddi bilgi yarışması olduğu için ne kadar farklı olabilir yani bu 3 tane izdivaçımız var birinde paravan var diğerinde başka bir şey olay hep aynı. Jokerleri var 12 soru soruyor ödül bir milyon deyip o onun kopyası demek yanlış Kim milyoner olmak ister müthiş bir format değil sonuç olarak bir bilgi yarışması sadece