Bu kısım senin olsun ben zıt olan duruma odaklandımBöyle bir hamle yapmam lazımdı artık
Bu kısım senin olsun ben zıt olan duruma odaklandımBöyle bir hamle yapmam lazımdı artık
Gayet başarılıSen ne anlarsın espriden be@eskici esprim muhteşem değil mi ya bir baksana şuna
https://fav10.net/forum/threads/milyonların-aklındaki-soru.275916/#post-3258760
kaknem bile dalga geçiyor seninle @MasacRE- yazık
Bunu kim paylaşacak diye bekliyordum zaten Aserat paylaştı
Az bile yaptım da ayarı kaçırmamak lazım.kaknem bile dalga geçiyor seninle @MasacRE- yazık
Bacım o gizli rakibe
Gizli rakibe olmamış, biri itiraflarda gizli prens demişti. O daha güzel.Valla Pelo kendi kilolarını da Taylana mı verdi ne resmen Allah’ın lütfundan Allah’ın belasına ışık hızında geçiş@xemrexxx @Forumdash
Bacım o gizli rakibe@yatutarsa
Adam zaten zengindi.
Pelinin babasının parasını yiyor beeAdam zaten zengindi.Dizinin ilk sahnelerini hiç kimse dikkatli izlememiş gibi.
Halim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.Pelinin babasının parasını yiyor beeAdamın şirketinde çalışıyor zatenTaylan, Pelinile evlenerek sınıf atladı asıl
Azalt şunu biraz
Halim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.Pelinin babasının parasını yiyor beeAdamın şirketinde çalışıyor zatenTaylan, Pelinile evlenerek sınıf atladı asıl
Azalt şunu biraz
Ayoll Merve'in evini bile Pelinin babası aldıHalim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.
Halim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.
Ev dediğin saray yavrusu.Ayoll Merve'in evini bile Pelinin babası aldıTay tay anca yuvarlansın dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?