Milyonların Önünde Aldatılsanız Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    9
Senin ikinci dediğin çok farklı birşey :D

Tavrımız nettir bu konuda @xemrexxx

Ya biliyorum abartı geldiğini de bu dediğimden de var bu arada. Netflixte adını hatırlamadığım bi program 2. dediğim gibiydi. İlişkileri sallantıda kişiler bir evde yaşıyordu gruplar halinde....

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Ya biliyorum abartı geldiğini de bu dediğimden de var bu arada. Netflixte adını hatırlamadığım bi program 2. dediğim gibiydi. İlişkileri sallantıda kişiler bir evde yaşıyordu gruplar halinde....
Zaten onlar bahane arıyorlarmis işte sallantıda olduğu için. Çok Show olmazsa izlenir gerçekçiligi iyiyse. Orda altyazı vardır ismi ne göz atarım belki :)

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Zaten onlar bahane arıyorlarmis işte sallantıda olduğu için. Çok Show olmazsa izlenir gerçekçiligi iyiyse. Orda altyazı vardır ismi ne göz atarım belki :)
Ültimatom: Evlilik veya Ayrılık

sıkıntılı bir program hiç izlemedim ben izlersen yorumunu beklerim :A

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Benim tek anlamadığım olay şu.
Buraya gelen kişiler 4 erkek 4 kadın random kişiler mi önceki hayatlarında hiç birbirlerini görmemişler yani.
Yoksa 4 çift gelip bu adada farklı ilişkiler olacak mı diye test ediyorlar orda kafam karıştı bi :A
Senin ikinci dediğin çok farklı birşey :D

Tavrımız nettir bu konuda @xemrexxx

gerçek hayatta sevgili olup buraya katılıyorlar diye biliyorum :X

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ültimatom: Evlilik veya Ayrılık

sıkıntılı bir program hiç izlemedim ben izlersen yorumunu beklerim :A
Şimdi baktım 3 4 bölüm ara ara geçtim sahneleri güzel yerler var. Yatakta oyunlar felan var kişisel gelişim amaçlı bakabilirim sende göz at iyi olur :D
------

gerçek hayatta sevgili olup buraya katılıyorlar diye biliyorum :X
Aynısının YouTube içeriği mi ney vardı denk gelmişti birkaç kez. Sevgilim beni aldatmaz felan diyordu sonra gizli cekimle onu izliyorlardı kafede başkası falan filan. Toplum tarafından hoş içerik değil ama bize uygun :D